Yılmaz’dan Otizmli çocukların eğitimine destek

Yılmaz’dan Otizmli çocukların eğitimine destek

AK Partili Yılmaz’dan teknolojik ekipman destek sözü

AK Parti İzmir Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Adnan Yılmaz, önceki gün İzmir Menemen’de yer alan Sabahat Akşıray Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek okul yetkilileri ve öğrenci velileri ile bir araya geldi. Yılmaz, yetkililer ve veliler ile gerçekleştirdiği görüşmesinde okula projeksiyon cihazı bağışlarını gerçekleştireceğini müjdeledi.

Yılmaz’dan teknolojik ekipman destek sözü

AK Parti İzmir İl Sosyal Politikalar Başkanı Adnan Yılmaz gerçekleştirdiği ziyarette, Otizm sendromu ile mücadele eden ailelerin sıkıntı, istek ve taleplerini dinledi. Yılmaz, çocukların daha iyi bir eğitim koşuluna erişebilmesi için gerek duydukları projeksiyon cihazlarını kendisinin okula bağış olarak hediye edeceği müjdesini verdi.

Sık sık bu tür ziyaretleri gerçekleştirdiğini vurgulayan Yılmaz, “Biz AK Parti ailesi olarak başta Sosyal Politikalar birimimizce sürekli sizlerin yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Fırsat buldukça yanınıza gelerek bizzat yaşanılanları yerinde görüyor ve taleplerinizi sizin yanınıza gelerek dinliyoruz. Zaten İl Başkanımız Bülent Delican’ın da talimatları bu doğrultuda.. Ayrıca yine birimimiz bünyesinde birde Engelli Koordinasyon Merkezimiz (EKM) bulunuyor ki bu birimimizde görev yapan arkadaşlarımız bize iletmek istediğiniz her türlü konuyla ilgili çalışmalarını sürdürüyorlar. Sizlerden gelen talep ve şikayetleri bize iletiyorlar, bizde gereği neyse onu uygulamaya koyuyoruz. 7 / 24 sizler için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. Yaptığımız en güzel çalışmalardan birisi de parti olarak daha önce “Özürlü” kelimesinin değiştirilerek “Engelli” tabirinin yerine kullanılmasını sağlamak oldu. Yine AK Parti hükümetimiz zamanında Sosyal Politikalar Bakanlığı’nca OTİZM sendromu ile mücadele kapsamında ailelere eğitim alanında hiç olmadığı kadar imkan ve destek sağlandı. Ama biz bunları yaptık diye asla tamam yeterlidir demiyoruz. Bilhassa sizlerden gelen talep ve istekleri İl Başkanımız Bülent Delican önderliğinde Milletvekillerimize, Bakanlarımıza ve ilgili bürokratlara çözüm üretmek üzere iletiyoruz. Sizin daha refah bir yaşam sürebilmeniz için AK Parti kadroları olarak mücadele veriyoruz.” Dedi.

Ulaşım sorununa çözüm bulacağız

Menemen’de yer alan Sabahat Akşıray Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi’nde OTİZM Sendromlu çocukların aileleri ile gerçekleştirdiği toplantıda Başkan Adnan Yılmaz’a çocuklarının okula erişimlerinde özel donanımlı bir araca ihtiyaç duyduklarını ilettiler. Bu talep karşısında soruna çözüm bulacağını dile getiren AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Adnan Yılmaz, “Bu konuyu öncelikli olarak Sosyal Politikalar İl  Müdürlüğü ile görüşeceğim. Eğer bir üst seviye destek gerekiyorsa, konuyu İl Başkanımız aracılığı ile çözüme ulaştırmak üzere Ankara’ya taşıyacağım bu soruna çözüm bulacağız.” Dedi.    

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.