Yine Edremit, yine hayvan katliamı

Yine Edremit, yine hayvan katliamı

Katliama tepki gösteren hayvanseverlerin belediye çalışanlarınca tehdit edildiği iddia edildi.

Medya Ege / (ÖZEL HABER) - Daha önce çok kez hayvan katliamı iddialarıyla gündeme gelen Balıkesir'in Edremit ilçesinde yine aynı skandal ile hayvanseverler ayaklandı. Edremit ve çevre ilçelerden gelen ihbarlarda kulaklarında Edremit Belediyesi'ne ait küpeleri olan yüzlerce hayvan cesedi atıldığı iddiaları mevcut.

Bölgedeki hayvanseverler, 800'ün üzerinde hayvanın kısırlaştırılmak için önce toplandığı sonra da bir kısmının otobana, geri kalan kısmının da ilçe dışındaki yol kenarlarına bırakıldığını belirttiler. Hayvansever vatandaşlar aynı zamanda belediyeye ait beyaz bir araçtan hayvan cesetlerinin de yol kenarına bırakıldığını dile getirdiler. Medya Ege ihbar hattına gelen fotoğraflarda da yine Edremit Belediyesi'ne ait küpe taşıyan hayvan cesetlerinin yol kenarına bırakıldığı görülüyor.

Hayvanlara yapılan bu işkence ve katliama duyarsız kalmayan ve tepki gösteren hayvanseverlere de yine belediye çalışanlarınca yapılan sözlü taciz ve tehditler ise yargıya intikal ettirildi. Hayvanseverler bu tehditlere ait ses kaydı ve görgü şahitlerinin olduğunu bildirdiler.

İŞTE BELEDİYEYE AİT ARACIN GÖRÜNTÜLERİ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.