Yonca Evcimik'ten İddialı Pozlar! 'Taş Çıkartıyor'

Yonca Evcimik'ten İddialı Pozlar! 'Taş Çıkartıyor'

Nedim Doğulu Türk Pop Müziğinin efsane ismi Yonca Evcimik ile bir show çekim gerçekleştirdi.

Wella Trend Vision birinciliği başta olmak üzere pek çok alanda başarılarını kanıtlamış ünlü kuaför Nedim Doğulu geçtiğimiz gün 2016 Yaz sezonu saç trendlerini aktarmak için kendi salonunda bir çekim gerçekleştirdi. Ünlü kuaförün model olarak kullandığı isim ise ünlü şarkıcı Yonca Evcimik oldu.
Bu yılın saç modası için doğal saçların popülerliğini koruyacağını söyleyen Nedim Doğulu bir yandan da çılgın renklerin hayatımıza gireceğinin tüyosunu verdi. Parlak mavi, pembe, kırımızı, turuncu renkler tüm iddialarıyla birlikte hayatımıza girecekken, tabii ki siyah, koyu kumral, trüf kahverengi ve ışıltılı sıcak tonlar da revaçta olacak. Önceden marjinal olarak adlandırılan renkler artık günlük hayatımızın içinde. Gri, açık pembe, mavi yurtdışında olduğu gibi ülkemizde de her yaştan kadın tarafından tercih ediliyor. Doğal görüntüden uzakta gibi görünseler de özellikle gri ve grinin farklı tonları ile trend bir görünümü yakalayabilirsiniz dedi.
Yonca Evcimik - Nedim Doğulu 2
Tamer Yılmaz'ın objektifine poz veren Yonca Evcimik ise iddialı fotoğraflarıyla kendinden söz ettirdi. Fit görüntüsünden hiç bir şey kaybetmeyen Yonca Evcimik, Nedim Doğulu için yapılan çekim ile çok beğenilecek.
Nedim Doğulu, Yonca Evcimik ile yaptığı çekim sonrasında ortaya çıkan fotoğraf kareleri için yaşa değil taşa bakacaksınız dedi.
Yonca Evcimik 1
Yonca Evcimik 2

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.