Yücel Özen: "Dövizci Bilal, halka ve kamuya kur farkı borcunu seçimden önce ödemeli"

Yücel Özen: "Dövizci Bilal, halka ve kamuya kur farkı borcunu seçimden önce ödemeli"

CHP İl Eğitim eski Sekreteri Yücel Özen’den AK Parti İzmir Milletvekili adayı Bilal Doğan’a sert tepki. Özen, “Dövizci Bilal, halka ve kamuya kur farkı borcunu seçimden önce ödemeli” dedi.

CHP İl Eğitim eski Sekreteri Yücel Özen, AK Parti İzmir 1. bölge 5. sıra Milletvekili adayı ve Odak Döviz ve Kıymetli Madenler A.Ş. Genel Müdürü Bilal Doğan’a sosyal medyadan sert bir dille eleştirtirdi.

Özen, “‘Doları bozdur’ kampanyaları ile garibanın köşedeki küçücük dolarlarını da elinden aldınız ya, bu günah hepinize yeter!” şeklinde tepkisini dile getirdi.

Özen’in paylaşımı şu şekilde:

Dövizci Bilal, halka ve kamuya kur farkı borcunu seçimden önce ödemeli.  Kasım 2016 tarihinde Odak Döviz önünde kuyruğa soktuğu ve zarara uğrattığı Tayyip Bey Projesi  "dövizini bozdur" kampanyalarında dolarını 3 TL’den bozduran vatandaşın, kamu kuruluşlarının zararını ödemek, Dövizci Bilal Doğan'ın ilk icraatı olmalı.

Neden Dövizci Bilal… Onun ne suçu var. Suçu; AKP Genel Başkanına,3 TL’sine halka doları bozdurursan, dolar yükselecek kardeşim. Sen ekonomiyi yönetemediğin için bu dolar yükselecek dememesidir. Adam hem dövizci,  hem ekonomist, hem FETÖ’den kapanan üniversitenin mütevelli heyetinde. Boru mu yani? Bilal bilmeyecek de kim bilecek?  AKP Bilal Doğan'ı İzmir’de seçilemeyecek sınır sıraya milletvekili adayı yaptı. En iyi bildiği ekonomi.  16 senede batırdıkları için, o konuda birşey söyleyemiyor. Her demeci Aziz.  Her söylemi belediye. Hala milletvekili adayı yazıldığının farkında değil.

Üstünde soy adı "Bekle" diye bir AKP’li aday var ya. "Bekle " yecek olan yine bizim Bilal. Suçu, Tayyip Beyin Bilal’ine anlatır gibi anlatmalıydı. Son partisine, “Ekonomiyi batırıyorsunuz" demeliydi. NEYSE, İzmirli seni,  ANAP ilçe ve il başkanı iken de severdi. Ama yine söyleyeyim,  Bilal’e anlatır gibi. "Doları bozdur" kampanyaları ile garibanın köşedeki küçücük dolarlarını da elinden aldınız ya, bu günah hepinize yeter! Şimdi de yastık altındakileri soruyorsunuz dimi. O kadar uzun boylu değil işte.

79f8787b-c02f-48dd-b85f-661e7a7bbd33.jpg2(1).jpg3(1).jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.