Yükseliş ortaokulu ilk yılını dergi projesiyle taçlandırdı!

Yükseliş ortaokulu ilk yılını dergi projesiyle taçlandırdı!

Sevdiğim kişilerle keyif aldığım işleri yapmayı seviyorum. Bugüne kadar bir çok proje de yer aldım ve almaya da Allah'ın izniyle devam edeceğim. 

İşte, bana heyecan veren ve benimle beraber bir çok aileyi de heyecanlandıran yeni projemizi sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. 

2019/2020 Eğitim ve Öğretim yılında Antalya'da yeni bir okul açıldı.

Okulumuzun ismi Yükseliş Ortaokulu. 

Eğitim ve öğretim yılının ilk döneminin son haftasında öğrencilerle buluşmak için ilk adımımı atmıştım. Bazen o ilk adımlar, ilk selamlaşmalar ve ilk sohbetler iyi ki ben bu adımı atmışım dedirtir insana... 

0-(1)-081.jpg

Benim siz değerli okuyucularımla paylaştığım çok hikayem oldu. Şimdi sıra bizim hikayemizi anlatmaya, yazmaya, sizlerle bu başarıyı paylaşmaya geldi.

Bu sefer benim kalemimden değil onların kaleminden, onların yüreğinden dökülenleri okuyacaksınız...

Yükseliş Ortaokulu öğrencileri ve velileri okulumuzun adına yakışır sosyal sorumluluk projeleriyle okulun atan kalbi oldular. Bizim sizlere uzun uzun anlatacak başarı hikayelerimiz yok şu an. Ama şimdilik yok... Bugün olmadığı yarın olmayacağı anlamına gelmez değil mi? 

Çok kısa bir zaman sonra keyifle okuyacağınız bir dergiyle sizlerle buluşturacağız. 

0-253.jpg

Bu anlamda projeyi başlatan kişi olmanın mutluluğuyla beraber tabi ki bizlere destek veren tüm katılımcılarımıza, okul müdürü Ümmü Gülsüm Şengün'e, öğretmenlerimize,okul aile birliği ailesine ve velilerimize şahsım adına sonsuz teşekkürler ediyorum. Biz bugün bir aradaydık ve iğneye ipimizi geçirdik. Bundan sonrası emeklerimizle en güzel motifleri işleme zamanı... 

Öğrencilerimizin hayat yolunda birey olarak ilerlemelerine şahitlik edeceğimiz dergi projemiz hepimize hayırlı olsun sevgili dostlar.

Daha güzel günlerde buluşmak dileğiyle emin adımlarla çıktığımız yolda yolculuğumuza varlığıyla eşlik edecek olan herkese sonsuz sevgi ve saygılarımla teşekkürler ediyorum. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.