Yüz Plastik Cerrahi Uzmanları Ege Üniversitesi’nde

Yüz Plastik Cerrahi Uzmanları Ege Üniversitesi’nde

Yüz Plastik Cerrahi Derneği 10. Ulusal Toplantısı bu yıl 15-17 Aralık 2016 tarihleri arasında Ege Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek.

Son yıllarda uluslararası alanda söz sahibi haline gelen Türk yüz plastik cerrahları, üç gün boyunca genç meslektaşlarına deneyimlerini aktarmanın yanında, gelişen ameliyat teknikleri hakkında ayrıntılı bilgi verecek.
Yüz Plastik Cerrahi Derneği 10. Ulusal Toplantısı Başkanı Prof. Dr. Fazıl Apaydın organizasyonla ilgili şu bilgileri verdi: 
         “Kulak-Burun-Boğaz Hastalıkları uzmanlık dalının, özellikle son 10 yılda genç meslektaşlarımızın en çok rağbet ettiği alt dalı yüz plastik cerrahisidir. Bu konuda meslektaşlarımıza daha iyi eğitim vermek amacıyla derneğimiz, Türk Kulak-Burun-ve Baş-Boyun Cerrahisi ile yakın ilişki içinde çalışmaktadır. Bu işbirliğinin  iyi bir  meyvesi olan Yüz Plastik Cerrahi Okulunda 3 yıldır çok iyi çalışmalar yapılmakta ve çok değerli genç meslektaşlarımız eğitim görmektedir. İzmir’deki 10. ulusal toplantımızda yerli ve yabancı yüz plastik cerrahlarını genç hekimlerimizle buluşturacağız. Etkinliğimize Tüm Türkiye’den 120 hekim katılacak. Toplantının onur konuğu ise Dünya’nın en önemli kulak rekonstrüksiyon merkezlerinden biri olarak bilinen Almanya’daki Recklinghausen Prosper Hastanesi eş direktörü Ralph Magritz.
 
         Yüz Plastik Cerrahi Derneği 10. Ulusal Toplantısı’ndaki oturumlarda Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı ameliyathanelerindeki operasyonlar canlı olarak Muhittin Erel Amfisinde izlenebilecek.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.