Zayıflamak isteyenler dikkat! Mide botoksu ile ameliyatsız zayıflayın

Zayıflamak isteyenler dikkat! Mide botoksu ile ameliyatsız zayıflayın

Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Kemiksiz, Mide Botoksu yöntemiyle mide içindeki açlık hormonunun salgılandığı bölgelere müdahale edildiğini ve oluşan tokluk hissinin de kilo vermeye yardımcı olduğunu söyledi.

Op. Dr. Mehmet Kemiksiz, toplam 20 dakikalık bir operasyonla uygulanan mide botoksunun açlık hormonunu da azalttığını ve böylece kişinin tok kalma süresini uzatarak zayıflamaya yardımcı oluğunu dile getirdi.

AMELİYAT OLMAK İSTEMEYENLER İÇİN İDEAL

Yöntem hakkında bilgi veren Op. Dr. Mehmet Kemiksiz, “ Yiyecekler, yaptığımız botoks işleminin ardından mideden daha yavaş geçiyor. Bu nedenle tokluk hissi de artıyor. Mide Botoksu, tüp mide, kelepçe gibi yöntemlerle ameliyat olmak istemeyenler için ideal. Mide botoksu diyet ile birlikte daha etkili kilo verdiriyor. Mutlaka uzman bir diyetisyen kontrolünde desteklenmesi gerekiyor.

Mide Botoksu'nun nörolojik hastalıklar, kas hastalıkları, ülser, gastrit ve mide kanseri gibi rahatsızlıkları olanlar için uygun olmadığını da vurgulayan Dr. Kemiksiz sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu yöntem, 20-65 yaş aralığındaki kilolu kişilere ve vücut kitle indeksi (VKİ) 27-35 arası olanlar için uygundur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.