ZEKİ HOZER YENİ KİTABINI İMZALADI

ZEKİ HOZER YENİ KİTABINI İMZALADI

Sevmedya Yayın Grubu ile Siyah Beyaz Yayınları çözüm ortaklığının ilk ürünü olan Dr. Zeki Hozer'in “Sabetay Sevi/Çağının Ruhu Perspektifinde” kitabı okurla buluştu.

.Yakın Kitapevi'nde düzenlenen imza gününe kitapseverler büyük ilgi gösterdi.Kitap, yazarın geçmiş karanlık çağlara, Osmanlı Tarihi’ne, Balkan Tarihi’ne, Dinler Tarihi’ne, evrensel Mesih beklentisine, Cumhuriyet Tarihimiz içindeki Sabetayizm sorunsalına uzanan çok yönlü ve çok donanımlı çalışması.

.jpg

Okurların ilgisinden memnuniyetini belirten Dr.Zeki Hozer "İzmir'de yaşayan birisi için, her gün, Sabetay Sevi'nin evinin de bulunduğu, Agora çevresindeki eski Musevi mahallesinden geçmek ya da zaman zaman dönme aile isimlerinin geçtiği sohbetlere kulak misafiri olmak bile Sabetay Sevi için ilginin kıvılcımlarını ateşlemeye yeter. Bu ilgi, belki bir bilinç belki de metafizik etkileşim. Bu kitap, diğerlerinden farklı olarak, çağının dinamikleri ve gerçekleri bağlamında Sabetay Sevi konusunu ele alma çabasının bir ürünü olarak ortaya çıkmıştır " dedi.

-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.