Zeybekci: “İzmirli bıkmış!”

Zeybekci: “İzmirli bıkmış!”

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı, eski bakan Nihat Zeybekci, teşkilat ziyaretlerinde bugün AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı eski bakan Nihat Zeybekci, bir taraftan İzmirlilerle sokaklarda bir araya gelirken, diğer taraftan partisinin ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, tanışma toplantıları düzenlemeye devam ediyor. Zeybekci, sabah saatlerinde AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı'na ziyaret gerçekleştirdi. AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ile birlikte ilçe binasına gelen Zeybekci, burada yoğun vatandaş  kalabalığı tarafından karşılandı.

unnamed-(1)-354.jpg

AK Parti İzmir Başkanı Aydın Şengül, Nihat Zeybekci ile İzmir'in biriken 15 yıllık sorununu çözüme kavuşacağını belirterek, "Karabağlar'da bizim  belediye başkanımızı seçip, ardından İzmir'de Büyükşehir Belediye başkanı olarak sayın bakanımızı seçeceğiz. Hepimiz belediye başkanı, hepimiz meclis üyesi olacağız. Karabağlar'ın en büyük sorunu ucuz konut sorunu. Biz İzmir'e ne zaman biz toplu konut yapmaya kalksak,  İzmir Büyükşehir Belediyesi ve yanındaki yandaş odalar dava açıyor ve projelerimizi durduruyor. Bugün İzmir'e belki 50 bin, 100 bin konut yaptırmamız gerekirken, çok ama çok gerisinde kaldık. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazandığımızda, İzmir'de ilk beş yılda 50 bin konut yapacağız" dedi.

unnamed-(2)-289.jpg

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Nihat Zeybekci, "Biz kardeşiz. Hepimizin birbirinde hakkı var. Hele hele, aynı şehirde, aynı bölgede yaşıyorsak birbirimizde daha çok hakkımız var. Hakkın olmadığı tek bir yer vardır. O yerde, devlete ve millete ait olan makamlarda hak olmaz.  Hak devlete ve millete aittir. Bir de siyasette hak yoktur. Orada da hak partiye aittir. Orada hak, partiyi yöneten yönetim kurulumuza ve dolayısıyla genel başkanımıza aittir. Partimiz bir hafta, 10 gün içinde Karabağlar'da bir arkadaşımızı belediye başkanı adayı olarak ortaya çıkaracak. Yani partimiz o hakkını kullanacak. Asıl yiğitlik, partimiz o bayrağı teslim ettiğimde o kişinin arkasında durabilmektir. Dava kazanıyorsa, dava taşı gediğine koyuyorsa, bu iş şahıslarla alakalı değildir. Bu parti büyük bir partidir” dedi.

unnamed-(3)-213.jpg

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Nihat Zeybekci, "Denizli hak ettiğini alacak dedik ve geçmiş dönemimizde aldı. Bütün Ege şu anda Denizli'ye özeniyor. Bizim sevdamız, bizim samimiyetimiz görüldü ve Denizli'nin menfaatini düşünerek başardık. Doğuştan Akdeniz'in havzasının ve hatta Avrupa'nın doğuştan güzel yaratılmış olan şehri İzmir, Allah'ın izniyle dünyanın en güzel şehirlerinden birisi olacak. İzmirli bıkmış. İzmir'deki CHP'li bıkmış. İzmir'deki AK Partili bıkmış. İzmir'deki MHP'li bıkmış. İzmir'deki HDP'li bıkmış. Neden bıkmış. Mazeretcilerden bakmış. Vay yerim dardı, yok başım ağrıyordu, yok elektrikler kesikti... İzmirli bıkmış” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.