Zhanna Bekisheva’nın sergisine büyük ilgi!

Zhanna Bekisheva’nın sergisine büyük ilgi!

Kazakistanlı Sanatçı Zhanna Bekisheva’nın 24 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında Blue Port AVM’de açılan sergisinde yer alan Kara Kartal portresi, Beşiktaş taraftarlarınca büyük ilgi gördü,

Türkiye’de yapılış tarzı ve kullanılan malzemeleri ile tek olan, Beşiktaş Spor Kulübü’nün simgesi Kara Kartal, sergilendiği Marmaris’te büyük ilgi gördü. Kazakistanlı Sanatçı Zhanna Bekisheva’nın 24 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında Blue Port AVM’de açılan sergisinde yer alan Kara Kartal portresi, Beşiktaş taraftarlarınca büyük ilgi görürken, yüksek fiyatı nedeniyle hayranları, sadece fotoğrafını çekmekle yetindiler.

Kara Kartal portresinin yanında değerli taşlarla süslenmiş tabloları da bulunan Sanatçı Bekisheva sergi sonunda Kartal için  “Pahalı!.” denilmesini anlayamadığına dikkat çekerek; “ Benim her çalışmam spesiyaldir. Yani sadece bir tek yapılmaktadır. Kara Kartal da öyle. Kullandığım malzemeler, öyle her an her yerde bulunamayacak, Kazakistan’da Kartalların tüy dökümü sonrası bıraktığı gerçek tüyleridir. Ben Kartal portresini yaklaşık 6 hafta da tamamladım. Tabii ki kişiye özel bir çalışmanın fiyatı da özel olacak.” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.