Zipline, İsfanbul AVM’de kuruyor

Zipline, İsfanbul AVM’de kuruyor

Zipline, şehir içindeki en uzun hattını İsfanbul AVM’de kuruyor. 500 metre uzunluğundaki yeni nesil eğlence hattı, rüzgarı iliklerinize kadar hissettiriyor.

Macera tutkunlarına yüksek adrenalin, benzersiz bir deneyim yaşatmayı vaat eden Zipline ile İsfanbul AVM, ‘Eğlencenin Başkenti’  mottosunun hakkını veriyor.  Cesur ve sınır tanımayanlar için şehir içindeki en uzun Zipline hattına ev sahipliği yapan İsfanbul AVM, daha önce hiç hissetmediğiniz benzersiz ve tarifsiz duygulara ulaşmanın en güzel yolunu sunuyor.  

Türkiye’de kurulan Zipline hatları Yavuz Sultan Selim Köprüsünü 5 kez çevreliyor

Tutkunun ve adrenalinin verdiği heyecanla halatınızın götürdüğü yere gitme fırsatı sunan Zipline, İstanbul’daki özgür ruhlara sesleniyor.  Adrenalin tutkunlarına benzersiz bir deneyimi 500 metre boyunca saatte 70 km hızla hissettirmeyi amaçlayan Zipline, diğer extreme sporlara nazaran benzersiz oluşuyla öne çıkıyor.  ‘Eğlencenin Başkenti’  İsfanbul AVM’yi eğlenceye uçuş noktası haline getiren Zipline, adrenalin tutkunlarını şehir içinde yeni bir heyecan ile buluşturmayı amaçlıyor. 

isfanbul-avm-yonetim-direktoru-kemal-basturk.jpg

“Hedefimiz yılsonuna kadar 30bin kişiyi Zipline ile tanıştırmak”

Zipline ile ilgili açıklamada bulunan İsfanbul AVM Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, şehir içindeki en uzun Zipline hattına ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. ‘Eğlencenin Başkenti’  mottosunun hakkını verecek projelere imza atmak için yoğun olarak çalıştıklarını belirten Baştürk, AVM sektöründe kalıpları yıktıklarını ve bünyelerindeki spesifik eğlence alanlarıyla bunu kanıtladıklarının altını çizdi. Baştürk, “ 500 metre uzunluğundaki Zipline hattı ile şehir içindeki en uzun hattı macera tutkunlarıyla buluşturuyoruz. Adrenalin dolu dakikalar yaşamak isteyenlere seslenen Zipline ile yılsonuna kadar 30bin kişiye ulaşmayı hedefliyoruz.  Çünkü Zipline; özel yetenek ve eğitim gerektirmeden herkesin güvenli bir şekilde yapabileceği benzersiz bir macera. Bu deneyimi herkesin yaşamasını istiyoruz.  İsfanbul AVM olarak farklı eğlence alanlarını misafirlerimizle buluşturmak en büyük hedefimiz.  Bu nedenle Zipline ile şehir içinde bir ilke imza atmak bizim için çok önemli” dedi. 

Zippline Nedir?

Zipline, yüksek bir noktadan alçak bir noktaya bağlanmış çelik halat vasıtası ile emniyet kemeri giyerek (koşum, harness) kendi ağırlığınızla ve yerçekimi yardımıyla kayma aktivitesine denir. Zipline özel yetenek ve eğitim gerektirmeden herkesin güvenli bir şekilde yapabileceği benzersiz bir maceradır. Zippline başlangıç noktasında takılan güvenlikli ray sistemi, kullanıcının hızını azaltarak, güvenli şekilde aktivitenin gerçekleşmesini sağlar.

Zipline Güvenlik Kuralları ve Talimatları; 

1. Görevli personel ve kullanıcılar güvenlik kurallarına ve talimatlarına uymak zorundadır.
2. Kullanıcılar, 7 yaşından küçük ve 20 kg.’dan az olmamalıdır. 1.90 cm. boy ve 120 kg. üzerindeki kullanıcılar için ekstra ekipman desteği gerekmektedir.
3. Hiç kimse zipline kullanımı için zorlanmamalıdır.
4. Epilepsi hastası, bayılma, baş dönmesi, zihinsel, psikolojik ve fiziksel rahatsızlığı olanların kullanımına izin verilmez.
5. Yüksek tansiyon hastaları, şeker hastaları, kalp hastaları, fiziksel rahatsızlığı olanlar, kronik kemik ve eklem hastaları kullanamaz.
6. Hamileler ve yakın zamanda ameliyat geçirmiş olanlar kullanamaz.
7. Düşme, takılma ve kaybolma ihtimali olan tüm eşyalar çıkarılmalıdır.
8. Para, ziynet eşyası, saat, cep telefonu, kamera, cüzdan, çanta, küpe, kolye, terlik, bileklik, uzun dağınık saçlar, boyun atkısı vb. ile kullanıma izin verilmez.
9. Arka bağı olmayan gözlükle kullanımı sakıncalıdır.
10. Ayakkabı bağları dikkatlice bağlanmalıdır.
11. Hareket etmeye engel olamayacak rahat, spor kıyafetler giyilmelidir.
12. Emniyet kemeri düzgün ve vücuda tam oturmalıdır. Uygun olmayan emniyet kemeri ile kullanıma izin verilmez.
13. Kullanım sırasında akrobatik hareketler güvenlik kurallarına aykırıdır.
14. Ebeveynler çocuklarını gözlemlemelidir.
15. Zipline hattında kullanılan makaraların takılıp çıkarılması ve katılımcının zipline sistemine sokulması yalnızca görevli personel tarafından yapılır.
16. Sigara içmek tehlikeli ve yasaktır.
17. Alkol yasaktır, alkol ve uyuşturucu etkisi altında olanların kullanımına izin verilmez.
18. Güvenlik sebebi ile aktivite öncesi kişisel ve değerli eşyalarınızı görevliye teslim ediniz.
19. Kıyafet uygunluğu denetimi personel tarafından yapılmaktadır. Güvenliğiniz için personelden onay almanız zorunludur.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.