''Adım Adım Işığa Giden Yol'' Filminin Galası Balçova’da Yapıldı

''Adım Adım Işığa Giden Yol'' Filminin Galası Balçova’da Yapıldı

Usta sanatçı Haldun Dormen ve Asuman Dabak’ın engellilerle aynı sette buluştuğu filmin galası Balçova'da yapıldı.

Usta sanatçı Haldun Dormen ve Asuman Dabak’ın engellilerle aynı sette buluştuğu “Adım Adım Işığa Giden Yol” filminin galası Balçova’da yapıldı.

d1018fa0-371d-438c-b42d-6d28dba41dd3

Türkiye’de Engelli vatandaşların yaşadığı zorlukları ve Engellilerin hayata tutunması ile ilgili yaşananları çarpıcı bir şekilde beyaz perdeye aktaran “Adım Adım Işığa Giden Yol” filmi Balçova Agora AVM’de yapılan İzmir Galası ile izleyicilerle buluştu. Gösterim öncesi düzenlenen kokteyle konukların yanı sıra filmin oyuncuları ve Balçova Belediyesi Meclis Üyeleri katıldı. Balçovalı Engelli Gençlerden oluşan Ritim Gurubu kokteylde mini bir konser verirken, Balçova Belediyesi de filmin ilk gösterimine öğrencileri ücretsiz olarak götürdü.

Büyükşehir Meclis toplantısında olduğu için galaya katılamayan Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya “Biz yıllardır engelli vatandaşlarımızın sorunlarına dikkat çekmeye, Balçova’da bu sorunları en aza indirmeye çalışıyoruz. Engelli vatandaşlarımızın yaşadığı zorluklara ve onların hayata tutunma çabasına dair televizyon reklamları yaptırdık. Umarım bu dünyada yaşayan herkes engelli olmanın bir hastalık olmadığını anlar” diye konuştu

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.