Ak Parti İzmir'de Sosyal Medya İsyanı!

Ak Parti İzmir'de Sosyal Medya İsyanı!

"Ak Parti içindeki AKPliler"

Ak Parti İzmir İl Teşkilatı'nda kulisler yoğun çalışıyor. Özellikle bazı partililerin sosyal medya üzerinden mevcut yönetimlere yaptığı eleştiriler dikkat çekiyor. 

Özellikle CHP'liler tarafından sıkça yapılan sosyal medya üzerinden parti eleştirisi ve parti içi muhalefet hastalığı Ak Parti'ye de sıçradı. Son dönemde aralarında eski ilçe yöneticileri de olan bir çok partili sosyal medya üzerinden partilerini eleştirmeye başladı. Özellikle Facebook üzerinden yapılan bu eleştiri ve parti içi muhalefette bazı yöneticilerin yaptığı paylaşımlardan alınan ekran görüntüleri paylaşılıyor. Bu paylaşımlarda Ak Partililerin en çok tepki gösterdiği "AKP" söylemi öne çıkarılarak "Ak Parti içindeki AKPliler" ifadeleri ile eleştiride bulunulması dikkat çekiyor. Eleştiride bulunanlar Ak Parti'nin İzmir'deki başarısızlığını da bu isimlerin partinin yönetim kadrolarında olmasına bağlıyor. 

İmalı Söylemler

Bu eleştirinin dışında dikkat çeken bir başka olay ise fake(sahte) hesaplar ile yapılan itham ve suçlamalar. Oluşturulan bu sahte Facebook hesapları üzerinden bazı isimler direk hedef alınarak ya da bazı ilçe yönetimlerinde "gizli-kapaklı ve menfaate dayalı işler" yapılıyormuş gibi imalarda bulunarak kişiler yıpratılmaya çalışılıyor. Bu yöntem ile ilgili özellikle İl Başkanı Bülent Delican'ın bazı isimlerle ilgili yasal yollara başvurması sonrası bu tarzı kullanma giderek azalırken yerini isim belirtmeden "Yeter artık" ifadeleri ile başlayan söylemler aldı.

Partililer Artık Tepki Veriyor

Yaşanan eleştiriler bazı partilileri de ciddi şekilde rahatsız ettiği için özellikle "Yeter artık" ifadeleri ile başlayan söylemlere partililer de tepki göstermeye başladı. Bu tarz söylemlerin altına yorum yapan bazı partililer "İsim ver ve gerekeni açıkla ya da sus" diyerek tepkilerini dile getiriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.