Alperen'in ölümüyle ilgili flaş gelişme

Alperen'in ölümüyle ilgili flaş gelişme

İzmir Çiğli ilçesinde, servis aracında unutulduğu ve havasızlıktan öldüğü iddia edilen 3 yaşındaki Alperen Sakin olayında gözaltına alınan şoför tutuklandı, servis görevlisi serbest bırakıldı.

İzmir’in Çiğli ilçesinde sabah anaokuluna gitmek için bindiği servis aracında unutulan ve havasızlıktan öldüğü iddia edilen 3 yaşındaki Alperen Sakin olayında gözaltına alınan servis şoförü T.İ. ve D.K. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen zanlılardan servis şoförü T.İ. çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanırken, servis görevlisi bayan D.K. ise serbest bırakıldı.
 

Olay, salı günü Çiğli ilçesindeki bir özel anaokulunda meydana geldi.  Araç anaokuluna geldiğinde 18 yaşındaki rehber D.K., öğrencileri servisten indirmeye başladı. Servis personeli D.K. ağlayan bir öğrenciyde alarak okula girdi. Bu sırada serviste unutulan minik Alperen'ni fark etmeyen 47 yaşındaki servis soförü T.İ.  aracı otoparka bıraktı. Alperenin gelmediğini fark eden öğretmenleri  belli bir süre aradıktan sonra okulun güvenlik kamerasına bakarak küçük çocuğun servis aracında inmediğini fark ettiler. Aradan dakikalar geçerken, minik Alperen servis aracında baygın halde bulundu ve okul içerisine alındı. Ardından minik Alperen’i hastaneye kaldıran okul yönetimi aileye haber verdi. Hastanede tedavi altına alınan minik Alperen yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.