Başkan Adayı Çankırı: Konak için ille de hizmet!

Başkan Adayı Çankırı: Konak için ille de hizmet!

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, seçim çalışmalarına devam ediyor. 31 Mart’ı işaret eden Başkan Adayı Çankırı, “Konak için ille de hizmet!” dedi.

MEDYA EGE – Yerel Seçimlere iki gün kala AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, çalışmalarını sürdürüyor. Sosyal medya hesabı üzerinden vatandaşlarla bir araya geldiği anları paylaşan Çankırı, paylaşımında “Konak için ille de hizmet!” notunu düştü.

k.jpeg

Başkan Adayı Çankırı, Beştepeler’deki konut ve doğalgaz meselesine de değinerek sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Çankırı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Beştepeler bölgemizde gerçekleştireceğimiz yerinde yenilenme ile önceliğimiz hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeden doğalgazlı ve güvenli evlerde oturmalarını sağlamak olacak. Tüm planlamamızı 6306 sayılı yasa kapsamında hazırlayıp, vatandaşlarımızın bu yasanın tüm haklarından faydalanmasını sağlayacağız. Kadifekale’de Mesire Alanı, Seyir Terası, Akıllı Çocuk Parkları, Spor Tesisleriyle bölge halkının sosyalleşmesine katkı sunacağız.

Şehrimizdeki nadir yeşil alanlardan birisi olan Cici Parkı aktif kullanılan bir sosyal alana dönüştüreceğiz. Can Dostum Bakım ve Konaklama Tesisi, Yaşlı Bakım Merkezi, Gençlik Merkezi, Spor ve Etkinlik Alanları, Çocuk Köyü projemizle Şehitleri Korusu’nda bulunan Beştepeler Rekreasyon Alanı mahallelimiz için bir nefes olacak.

Yine Kadifekale, 2. Kadriye ve Selçuk mahallerinde çocuklarımızın sokaklarda akan trafiğin ortasında değil enerjilerini atacakları spor tesislerini yapacağız. Aziziye Mahallesi’nde aslında çok öncesinde yapılması gereken tüm insani ihtiyaçların steril bir ortamda karşılanacağı Kapalı Pazaryeri’ni kuracağız.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.