Başkan Selvitopu, “Hayır” yürüyüşüne katıldı

Başkan Selvitopu, “Hayır” yürüyüşüne katıldı

Başkan Selvitopu: “Hayır diyerek ülkemizi hep beraber hayırlı günlere taşıyalım”

Referandum çalışmaları nedeniyle ilçedeki hemen hemen tüm mahalleleri ziyaret edip esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, dün CHP Karabağlar F. Altay Mahallesi Çalışma Grubu’nun organize ettiği “Hayır” lokması dağıtımı ile CHP Karabağlar İlçe Örgütü tarafından düzenlenen “Hayır” yürüyüşüne katıldı. Selvitopu burada yaptığı konuşmada 16 Nisan’da “Hayır” diyerek ülkemizi hep beraber hayırlı günlere taşıyalım” diye konuştu.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun yoğun referandum maratonu dün F. Altay Mahallesi’nde başladı. Önce CHP ilçe mahalle çalışma grubunun organize ettiği “Hayır” lokması dağıtımına katılan Başkan Selvitopu burada vatandaşlara seslendi. Bizim toplumumuzun zor zamanlarda ne karar vereceğini iyi bildiğini belirten Selvitopu,  tüm vatandaşları 16 Nisan’da oy vermeye çağırdı ve “Hep beraber “Hayır” diyerek ülkemizi hayırlı günlere taşıyalım. Hayırlarda Hayır vardır. Hayır çıktığında bu ülkede barış, kardeşlik ve dostluk hakim olacaktır” dedi.

“Hayır” yürüyüşüne katıldı

Buradan sonra CHP Karabağlar İlçe Örgütü tarafından “Hayır” yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşe Başkan Muhittin Selvitopu, İlçe başkanı Ali İhsan Yıldız, İlçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri , partililer, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Uzun kuyruklarla F.Altay’dan Hıfzıssıhha’ya kadar yürüyen Başkan Selvitopu,  vatandaşlarla tokalaştı, esnafla da bir süre sohbet etti. Vatandaşlar da gerek araçlarıyla, gerek balkonlara çıkarak Başkan Selvitopu ve partililere sevgi gösterisinde bulundular.

Son durak Atatürk Büstü Açılışı

Selvitopu son olarak Esenyalı Mahalle Muhtarlığı’nın önündeki alana yapılan Atatürk Büstü’nün açılışını gerçekleştirdi. Esenyalı sakini emekli Melek Güngör Tuğlu tarafından yaptırılan büstün açılışını Mahalle Muhtarı Ali Rıza Üner, İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ile birlikte yapan Muhittin Selvitopu, büstün yapımına katkı sağlayan Tuğlu’ya teşekkür ederek çiçek verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.