Bostanlıspor Masa Tenisi’nde İzmir İkincisi oldu

Bostanlıspor Masa Tenisi’nde İzmir İkincisi oldu

Tarihinde ilk kez Masa Tenisi İzmir İl Şampiyonasına katılan Bostanlıspor bayan masa tenisi takımı İzmir ikinciliğini kazandı.

Antrenör Mustafa Şaşmaz’ın kısa bir süre önce masa tenisi sporuna başlattığı Bostanlıspor’un sporcuları, lisanslarının çıkartıldığı ertesi gün şampiyonaya katıldı ve kürsüye çıktı.

Tecrübesiz olmalarına karşın başarılı oyunlarıyla dikkatleri üzerine çeken Bostanlıspor Bayan Masa Tenisi Takımı, Halkapınar Spor Kompleksi Masa Tenisi Salonu’nda yapılan İzmir İl Şampiyonası’nda takım olarak İzmir Büyükşehir Belediyespor’un ardından ikinci sırayı aldı. Çift bayanlarda da Ayşe Begüm Turan dördüncü oldu.

Mercan Deveci, Eylül Yener, Ayşe Begüm Turan ve Ekin Yener’den oluşan Bostanlıspor Masa Tenisi bayan takımının başarısının Bostanlıspor’u mutlu ettiğini ifade eden masa tenisi şube başkanı İlkay Özçelik, “Masa Tenisi takımımızın mazisi çok kısa. Henüz yapılanma dönemindeyiz. İlk kez katıldığımız İzmir Şampiyonası’nda bayan takımımızın ikinciliği, bir sporcumuzun da dördüncülüğü bizleri mutlu etti. Başkanımız Avni Erboy’un bize verdiği destek ve şevkle en kısa zamanda Türkiye çapında dereceler elde edeceğimizi ümit ediyoruz. Antrenörümüz Mustafa Şaşmaz ve sporcularımızı kutluyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.