Bu kez 82 Yaşındaki vatandaşa ‘Şerefsiz” dedi.

Bu kez 82 Yaşındaki vatandaşa ‘Şerefsiz” dedi.

Daha önce bir vatandaşa ‘Hoşt’ diyerek köpek muamelesi yapan Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran şimdi de 82 yaşındaki bir vatandaşa hitaben ‘Şerefsiz’ dedi.

ÇEŞME-Denizhan Güzel-Çeşme’de dün gerçekleştirilen bir TV yayınını izleyen vatandaş, kendi düşüncelerini içeren bir yazıyı Çeşme Belediyesi eski Başkanı Nuri Ertan’a gönderdi.

Gönderdiği mesajda, “Selam Saygıdeğer Başkanım. Güzel cümlelerinizle ruhumu okşadınız çok teşekkür ederim. Sevgili Başkanım Bu gün Halk Televizyonu Çeşme İlçemizde Sayın Belediye Başkanı Ekrem Oran’ın güzel Çeşme'mizin ne kadar tanıtımını yaptı tartışılır. Şahsımı bırakın, Çeşmemize çok büyük hizmetleri olmuş siz değerli Başkanımıza hiç olmazsa gelip danışmasını isterdim. Hatta ben televizyonu izlerken burada eşime de söyledim, “Keşke Eski Belediye Başkanı Nuri Ertan da burada olsaydı bir kanaat önderi olarak Çeşme'mizi ne güzel anlatırdı” dedim. Ekrembey ilk önce şu Egosundan kurtulmalı. Çeşme'mizi anlatmak Sörfçü Çala Kubat'a kaldıysa vay halimize....Saygı ve sevgilerimle” yazan mesajı M. Ekrem Oran’a gönderen Nuri Ertan ise hiç beklemediği bir tepki ile karşılaştı.

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran’ın Nuri Ertan’a yönelik “Utan yaşından başından bu mesajları atıyorsun” sözleri ilçede tepki ile karşılandı.

Çeşme Belediye Başkanı Nuri Ertan, tüm vatandaşları M. Ekrem Oran için dua etmeye çağırarak, “ Değerli dostlar Halk Tv bugün çeşmede çok güzel bir program yayınladı. Çok güzel candan kutluyorum organize edenleri. Belediye başkanı ve çağla kubat misafirdi. Sohbetler ve müzik çok iyi idi başkanın benim kitabı göstermemesine bazı arkadaşlar tepki koydu bende o tepkileri başkana gönderdim. Takdir sizin değerli dostlar. 82 yaşında amca diye hitap ettiği bir insana yazdığı mesaj; “Bunu yazan şerefsize selam söyle. Sıkıyorsa bir de yüzüme söylesin bakayım” şeklinde oldu.

d9-7of6wkaaqzjg.jpg

Nuri Ertan, yaptığı açıklamada sözlerini şöyle tamamladı;

“Ben üzüldüm mü? Hayır! Çünkü onu iyi tanıyorum ve ona dua ediyorum rabbim Muammer Ekrem Oran kulunu hidayete erdirsin inşallah.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.