Bülent Ersoy’la davalık olan Onur Akay assolist oldu!

Bülent Ersoy’la davalık olan Onur Akay assolist oldu!

Ramazan Bayramı’nda Onur Akay’la gazino geceleri başlıyor.

Ünlü ses sanatçısı Onur Akay, Ramazan Bayramı’nda Gemlik Büyükkumla’da sahne alacak. Akay’ın programları yaz sezonu boyunca her gece devam edecek.
GEMLİK BÜYÜKKUMLA'DA SAHNE ALACAK!
Şov dünyasının yıldızlarının Ramazan Bayramı programları belli olmaya başladı. Türk sanat müziğinin güçlü seslerinden ünlü ses sanatçısı Onur Akay, Ramazan Bayramı’nda Gemlik Büyükkumla’da sahne alacak. Ramazan Bayramı boyunca sahnede olacak sanatçı, daha sonra yaz sezonu boyunca da her gece aynı mekânda sahne alacak.
YENİ ASSOLİSTİ ONUR AKAY OLDU!
Bugüne kadar Müslüm Gürses’ten Mine Koşan’a, Devran Çağlar’dan Cengiz Kurtoğlu’na kadar çok sayıda ünlü ismin sahne aldığı Büyükkumla Aile Gazinosu’nun yeni assolisti olan Onur Akay, sevenlerini bayram tatilinde ve yaz boyunca müziğe ve eğlenceye doyuracak.
SAHNEYE ALİHAN DA ÇIKACAK!
Türkiye’de 80'li yılların başına kadar eğlence dünyasının merkezinde yer alan gazino kültürü, bayramda ve yaz boyunca Onur Akay’la Büyükkumla’da yeniden hayat bulacak. Akay’a, çok sayıda sevilen şarkının bestecisi olan ünlü şarkıcı Alihan da eşlik edecek.
POP VE ARABESK OKUYACAK!
90’lı yıllarda kendisini Türkiye’ye tanıtan 'İstanbul Ağlıyor' isimli şarkısı başta olmak üzere, tüm şarkılarını dinleyicilerle birlikte söyleyecek olan Onur Akay, pop ve arabeski kendine özgü tarzıyla birleştirirken eğlenceyi doruk noktasına çıkaracak ve repertuarında yer alan Türk sanat müziği şarkılarıyla da, salonda nostalji rüzgarları estirecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.