ÇEKİL GİT

ÇEKİL GİT

Aysel Çakıroğlu yazdı

Çekil Git artık benden, çekil git bedenimden, hayallerimden, nefesimden. Ben bıktım her gece seni hayal edip uyumaktan, uyandığımda bulamamaktan. Yoruldum her saniye aklımda durmandan. Artık git Allah aşkına git bıktım, usandım senden, yıllardır seninle yaşamaktan sıkıldım. Seni hayal ede ede hayalete döndüm anasını satayım.

Git kızım git anlıyor musun? Yeter ulan hayatımın içine ettin, beni yaşarken ayaklı cenazeye çevirdin. Ben gidemiyorum bu lanet olası içimdeki senden anla. Denedim, çok denedim ama olmuyor. Git Allahsızın kızı, seninle olmaktan öldüm, bittim. Kahretsin yapamıyorum işte, tam senden gideceğim derken tekrardan salya sümük sana dönmekten yoruldum. Sezen abalının git dedikten sonra gitme, Yıldız ablamın vazgeçtim dedikten sonra kahretsin yapamıyorum dediği yerdeyim. Seninle olamayacağımı bile bile yıllardır seninle birlikte yaşamak zorunda bıraktın beni. Sen var ya yıllardır benimle aynı evde yaşıyorsun, her gece sana sarılıp uyuyorum, ben seni uyutamazken. Bana yemek yapıyorsun, gömleğimi ütülüyorsun, kahvaltımı hazırlıyorsun, hatta kavga bile ediyoruz ara ara. Çocuklarımızı gezdiriyoruz seninle yürüyemediğim bu yollarda. İşte bu kadar çoksun içimde, hayatımda yokken.

2900016-gitmek1.jpg

Yeter ama yoruldum, her saniye seni görmekten bıktım. Yırtık dondan çıkar gibi sürekli çıkma karşıma. Benim arkadaşlarımla gezme, onlarla fotoğraf çekinme. Ben o fotoğrafları görüyorum ve tekrar aklıma geliyorsun. Git ulan git gâvurun kızı. Lan ben senin için evimi terk ettim, yurdumu bıraktım, toprağıma hasret kaldım. Seninle arama kilometreler koydum, koca evler koydum, şehirler koydum. Bir tek yüreğime mesafeler koyamadım. Sana koşarken bir adım bile atamadım. Ne yaptımsa unutamadım seni. Beni dinle sen git, uzaklara git istersen en sevmediğim insanla birlikte ol ama benden git. Gittiğin yerde mutlu ol, benden uzak Allah’ a yakın ol. Yüreğimden söküp atmak istiyorum seni. Unutmak için niyet ediyorum, mumlar dikiyorum, çaputlar bağlıyorum. Git ulan vefasızın kızı, bıkmadın mı benden? Usanmadın mı hayallerimden? Ben sensiz bir hayat istiyorum git Allah aşkına git benden.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.