ÇEVİK; “ÇİÇEĞİM’İ BİR DE BENDEN DİNLEYİN"

ÇEVİK; “ÇİÇEĞİM’İ BİR DE BENDEN DİNLEYİN"

Mehmet Çevik, dördüncü single çalışması ‘Çiçeğim’i dinleyicisiyle buluşturdu.

Kemal Aslan’ın müzik şirketi Arena Production imzasıyla müzikseverlerle buluşan şarkı, yaz mevsimine damga vuracak iddiada. ‘Çiçeğim’e bir de ünlü yönetmen Behzat Uygur yönetmenliğinde klip çeken Mehmet Çevik, “Yeni bir şarkıyla daha dinleyenlerimin karşısına çıkmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyorum. Herkesin sevdiği romantik bir şarkıyı yazın enerjisine uygun son derece hareketli alt yapıyla hazırladık. Bu yaz herkes Çiçeğim’le dans edecek…” dedi.


Burçin Birben’in klasikleşen şarkısını dinleyicilerinden gelen yoğun istek üzerine kendi yorumuyla seslendirmeye karar verdiğini belirten Mehmet Çevik, “Çiçeğim benim de çok sevdiğim bir eser olmasının yanısıra neredeyse her sahne çalışmamda dinleyiciden gelen istek şarkıydı. Seyircilerim bu şarkıyı benden dinlemekten büyük keyif alıyorlar. Ben de Çiçeğim’i tüm Türkiye’nin bir de benden dinlemesini istedim” diye konuştu.


Yaz mevsimini şimdiden bir çok mekanla yaptığı sahne anlaşmaları, ekstralar ve halk konserleriyle geçirecek olan Mehmet Çevik, öte yandan yeni single çalışmasının tanıtımları için gece gündüz demeden çalışuyor. Tatlı bir yorgunluk dönemi yaşadığını belirten Mehmet Çevik, Bursa, İstanbul, Ankara, İzmir ve Eskişehir’in ardından diğer şehirlerden gelen sahne tekliflerini değerlendirerek sevenleriyle buluşmak için gün sayıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.