CHP'li Yücel Özen aday adayı oldu

CHP'li Yücel Özen aday adayı oldu

CHP Eğitim eski Sekreteri Yücel Özen, milletvekilliği için aday adayı oldu…

Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla İzmir ve Türkiye siyasetinde dikkat çeken CHP İzmir İl Eğitim eski sekreteri Yücel Özen, İzmir 2. bölgeden milletvekili aday adayı oldu. Özen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İzmir örgütünün, İzmir dışından gönderilerek milletvekili yaptığımız anlayıştan sıkılan örgütümün sesi olmak için,  yani, ‘aidiyet duygusunu’ yükseltmek için, milletvekili adayı olmak üzere birazdan yola çıkıyorum” dedi.

Özen’in paylaşımı şu şekilde: 

1978 yılında gençlik kolu başkanı olarak başladığım siyasal kavgamda, hemen hemen her görevi yapmış bir partili arkadaşınızım. En sondaki görevim olan, İzmir il eğitim sekreteri görevimden, seçim sözümüz olan köy mallarının satılmaması kavgamızda, CHP'li bir belediyemizden, CHP'nin kurallarını koyan, parti meclis üyemiz tarafından satın alınan bir köy malı nedeniyle, İzmir il yönetiminden istifa ettim...

Asgari ücreti 1604 TL olduğu ülkemde, emekli bir partili olarak aday olma bedelini bir araya getirmekte zorlandım dersem, genel merkezim alınmaz umarım. Bir parti ‘dava adamı’ olarak, partimizin neredeyse kırk yıllık ‘hafızası’ olarak, İzmir örgütünün, İzmir dışından gönderilerek milletvekili yaptığımız anlayıştan sıkılan örgütümün sesi olmak için,  yani, ‘aidiyet duygusunu’ yükseltmek için, milletvekili adayı olmak üzere birazdan yola çıkıyorum. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.