DÜRÜST ÇAĞDAŞ VE GENÇLİĞİN YENİ İDOLÜ!

DÜRÜST ÇAĞDAŞ VE GENÇLİĞİN YENİ İDOLÜ!

Peygamberler Şehri ve Medeniyetlerin beşiği olarak bilinen Şanlıurfa ülke tarihi boyunca büyük kitlelerin peşinde koştuğu değerler çıkarmıştır..

Türkülerin Başkenti olarak ta bilinen bu güzel şehir özellikle Edebiyat, Müzik, Sinema camialarında milyonların sevgilerini kazanan ve dönemlere damga vuran bir çok ünlü ismin çıktığı önemli bir şehrimiz.
Urfa son dönemde ise bambaşka bir alanda,  üstelik kitlelerin büyük sevgilerini kazanmanın belki de en zor olduğu Siyasette bir büyük değeri daha ülkemize kazandırmış olmanın gururunu yaşıyor.
Sempatik, adil, dürüst, birleştirici, çağdaş ve kültürel birikimi ile adeta bölgenin sevgilisi olan Kasım Gülpınar, bölge gençliğinin yeni idolü, halkın ise umudu olmuş durumda.
Altı dil bilen, bulunduğu her platformda çok sevilen ve ülkemizi Başkanlığını yaptığı TBMM AB Uyum Komisyonunda Avrupa'da başarı ile temsil eden Milletvekilleri ile gurur duyan Urfa halkı bu gururu da doyasıya yaşıyor.Halkın sorunları, gençliğin çalışmaları ile yakından ilgilenen, büyük hüsumetleri barışçıl duruşu ile bitiren Gülpınar öyle görünüyor ki Urfa'nın ülkemize kazandırdığı büyük değerler arasında adını şimdiden altın harfler ile yazdırmış durumda.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.