Eğlenceli bir tahmin oyunu, Bahçeye Ne Ektik?

Eğlenceli bir tahmin oyunu, Bahçeye Ne Ektik?

Eğlenceli bir resimli öykü kitabı Bahçeye Ne Ektik? Uçanbalık Yayınları etiketiyle kitabevlerinde yerini aldı. Haydi şu gizemli tohumun ne olduğunu birlikte keşfedelim!

Uçanbalık Yayınları tarafından yayımlanan Bahçeye Ne Ektik?, kitapların büyülü evreniyle yeni tanışan çocukların ve şakacı ebeveynlerine rengârenk bir öykünün kapılarını aralıyor.

Çocuk kitapları blog’u Bir Dolap Kitap’tan tanıdığımız M. Banu Aksoy ve Yıldıray Karakiya’nın, kendi çekirdek aile yaşantılarından ilham alarak kaleme aldıkları Bahçeye Ne Ektik?, hayal gücünün sınırlarını zorlayan çeşitlilikte ve renklerde bir bitkiler âlemi resmediyor.

Kitap, anne babasının bahçeye ne ektiğini merak eden bir çocuğun hem komik hem de gizem dolu keşif yolculuğuna okurları davet ediyor. Anne ve babasının bahçeye ektikleri tohum ile ilgili verdiği “gerçeküstü” yanıtlar üzerine kahramanımız, olağanüstü fantastik bitkilerin boy gösterdiği bir dünyaya giriyor.   

Hipopotam kuyruğu çalısı?  Gergedan boynuzu tohumu? Maymun kahkahası çiçeği? Jet türbini? “Fıççç-çıkkk… Fıççç-çıkkk…” Hayır, hiçbiri değil! Bakalım, gizemli tohumun ne olduğunu ilk kim keşfedecek?

Uçanbalık Yayınları etiketiyle raflarda yerini alan Bahçeye Ne Ektik?, akıcı metni ve Zeynep Özatalay’ın göz alıcı resimleriyle düşsel bir ilk okuma deneyimi sunuyor. 

Künye:
Bahçeye Ne Ektik?
Yazarlar: M. Banu Aksoy, Yıldıray Karakiya
Resimleyen: Zeynep Özatalay
Fiyat: 13,00 TL
Ebat: 20x20 cm
Baskı Detayları: 32 sayfa, resimli, renkli baskı, 5 yaş ve üzeri, öykü
Temalar: Aile ilişkileri, bitkiler, hayal gücü, yaratıcılık, soru sorma, düşünme, gizem, merak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.