Eski Galatasaraylı futbolcu Menemen Belediyespor'da

Eski Galatasaraylı futbolcu Menemen Belediyespor'da

Menemenspor : Tek Hedef Şampiyonluk

2016-2017 sezonunda Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Menemen Belediyespor, sezonu şampiyon olarak tamamlayıp TFF 1. Lig’e yükselmek için gücüne güç katıyor. Başarılarıyla göz dolduran sarı lacivertli ekip geçtiğimiz günlerde 3 oyuncusuyla yollarını ayırırken, ligin devre arasında ilk transfer olarak Kırklarelispor’dan Serkan Çalık’ı renklerine bağladı.

Sezon boyunca devam eden sakatlıklara rağmen ligin ilk yarısını 3. sırada tamamlayan Menemen Belediyespor; devre arasında Tayfur Emre Yılmaz, Ersin Aslantoğ ve Özkan Toprak ile yollarını ayırmıştı. Ligin ikinci yarısına 3 yada 4 mevkide transfer gerçekleştirerek gireceklerini açıklayan Menemen Belediyespor Kulübü Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ufuk Anık, ilk olarak Kırklarelispor’da forma giyen orta saha oyuncusu Serkan Çalık ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını söyleyerek; “Sezona şampiyonluk hedefiyle başladık. Yaşanan sakatlıklar başarımızı etkilese de liderlik hedefimize çok yaklaştık. Ligin ilk yarsını 34 puanla 3. sırada tamamlayan takımımızı, 3 yada 4 mevkide yapacağımız transferle daha da güçlendirecek, grupta 1. olarak TFF 1. Lig’e yükseleceğiz. Bu inancı sezon başından buyana sadece takımımız değil, Kulübümüzün her bir gönüllüsü yüreğinde taşıyor. Devre arasında transferlerimize Galatasaray’ın eski oyuncularından Serkan Çalık ile başladık. Doğru müdahalelerle takımımızı şampiyon yapacağız” dedi.

unnamed-091.jpg

2. Lig’de sezonun ilk yarısını başarıyla tamamlayan takımlarından biri olan Menemen Belediyespor’un,  bu yıl tarihinde ilk kez Ziraat Türkiye Kupası’nda gruplara kaldığına da dikkat çeken Ufuk Anık; “3 büyüklerden biri ile karşılaşma onurunu ilçemize yaşatan takımımıza ve ilçemizde spor adına her türlü katkıyı sağlayan Kulübümüzün Onursal Başkanı ve Belediye Başkanımız sayın Tahir Şahin’e sonsuz teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımıza ve O’nun gibi Menemen Belediyesporumuza inanmış her bir taraftarımıza sezon sonunda şampiyonluk yaşatarak, teşekkür etmek istiyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.