Ghanbari AÇILIYOR!

Ghanbari AÇILIYOR!

Estetik değeri yüksek ve exclusive yaşam mekânları oluşturmayı hedefleyen mimari projeleri, dünya tasarımları ile buluşturan Ghanbari, Türkiye’deki yeni mekânının kapısını İstanbul Maçka Residences’de açtı.

Ghanbari; dekorasyon alanında uluslararası kimlik kazanmış, gözalıcı tasarımlara sahip dünya markalarını, yaşama güzellik katan zarif ve kaliteli mekanlar için seçkin ürün arayışı içinde olan mimari projelerle buluşturmaktadır.

Ghanbari bünyesinde yer alan markalar arasında; GHRISTOPHER GUY, MUNNA, BRABBU, DELIGHTFULL, KOKET, LUXXU, MAISON VALENTINA, REFLEX, EICHHOLTZ, KENNETH COBONPUE, SKYLINE, FINE ART LAMPS, PRECIOSA, SEDUS, OFFICINA LUCE, CRAVT, JAN KATH yer alıyor.

“Seçmek, kendini ifade etme biçimidir. Sanattır. Sanatın en saf halidir.”

Yaşam alanlarının ve dekorasyon dünyasının yeni lüks anlayışının öncü markası Ghanbari, dünyaca ünlü tasarımcılarının rafine zevklere hitap eden koleksiyonlarını, 1000 metrekarelik yeni mekânında görücüye çıkarıyor.

“Bir şeyi seçmek... Seçim yapmak... Tercih etmek...

Bir rengi, objeyi, bir malzemeyi, herhangi bir şeyi…Yetenektir.”

bakış açısı ile yola çıkan Ghanbari, dekorasyonun farklılaşan sofistike beklentilerini, sınıfının en iyi mobilya, aydınlatma ve aksesuar markalarıyla karşılıyor.

Mekânında 2017’nin en özel dekorasyon parçalarını, yatak odasından, salona, yemek odasından,  ofis alanlarına kadar uzanan bir çeşitlilikte dekore ederek, elegan yaşam alanlarının bir yansımasını sunuyor.

Tüm seçimlerin, kişiye ve mekana özel değerlerle yapıldığında bir anlam taşıdığını bilen Ghanbari; mimari projelere de aynı yaklaşımla ürün sunuyor.

Tüm yaşam alanlarının tamamlayıcı kodu haline gelecek Ghanbari, aydınlatmadan mobilyaya, halıdan aksesuara kadar çok geniş bir tasarım ürün gamını Maçka Residences’deki mekanında sergiliyor.

Yeni lüks kavramının altında yatan değerleri, yeni mekanında artdeco’nun cazibesiyle birleştiren Ghanbari, hem ürünleriyle hem de seçimi kolaylaştıran imkanlarıyla ve hizmet farkıyla ortaya koyuyor.

Ghanbari’ de yer alan her bir tasarım sanat eseri niteliğinde…

Ghanbari, seçkin tasarım alternatifleri ile sizlere dekorasyon konusunda geniş bir yelpaze sunuyor. Farklı yaşam anlayışlarının, farklı stil ve konseptlerde ifade bulan tasarımlarını birarada bulacağınız yeni mekanında, ayrıcalıklı bir misafirperverlilikte ağırlanmaya hazır olun...

Mimarlar, içmimarlar ve proje sahipleri Ghanbari’deki özel çalışma alanlarında toplantı ve seçimlerini kolaylıkla yaparken, sıcak ev sahipliğinde yeni tatlarla da bir araya geliyor...

HAZAR GROUP Hakkında:

1987’de kurulan Hazar Group, dekorasyon konusunda ithalat, ihracat  ve imalat faaliyetleri yürütmektedir. Hacimli contract projelerinin yanında, özel mimari projelerinin de ürün sağlayıcılığını başarıyla sürdürmektedir.  Yurtiçinde ve yurtdışında otel, hastane, okul, saray, konut ve yat gibi mimari projelere mobilya, aydınlatma, aksesuar ve tamamlayıcı ürünler sağlamaktadır. Hazar Group, bünyesindeki markaların Türkiye ve bölge temsilciliklerini üstlenmiş olup, ithalattan montaja kadar tüm süreçlerin yönetim ve takibini gerçekleştirmektedir. Ayrıca pek çok büyük projede garantör sağlayıcıdır. Hazar Group araştırmacı bir yaklaşımla hizmet sunan profesyonel kadrosuyla; konusundaki 30 yıllık tecrübesini işine yansıtmaktadır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.