İster İçerik İhtiyaçlarınızı Giderin, İster İçerik Yazarak Para Kazanın

İster İçerik İhtiyaçlarınızı Giderin, İster İçerik Yazarak Para Kazanın

İcerik.net, içerik alanında faaliyet gösteren bir pazaryeridir. Alıcılar ile yazarları buluşturan platform 2017 yılının Kasım ayında yayın hayatına başladı.

5 girişimci, İcerik.net sitesi ile içerik sektörüne yeni bir soluk getirecek projeye imza attılar. Yaklaşık 1 yıldır geliştirme sürecinde bulunan icerik.net yazarlar ile içerik alıcılarını bir araya getirmeyi planlıyor. Yeni nesil içerik ajansı inovasyonu ile doğan proje üzerinden Alıcılar içerik siparişi vererek zamandan tasarruf ediyor, yazarlar ise ürettikleri içerikler üzerinden para kazanıyorlar.

İçerik İhtiyacınız Varsa Sipariş Verebilirsiniz!

Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde içerik siparişlerinizi kişiselleştirerek istek ve ihtiyaçlarınıza göre uyarlayabilmektesiniz. Sipariş formu üzerinden siparişinizi oluşturduktan sonra sizlere yazar seçenekleri sunulmaktadır. Yazarlar performans, tecrübe, müşteri memnuniyeti gibi birçok kritere göre istatiksel verileri sizlerle paylaşıyor. Size de siparişinizi vereceğiniz uzman yazarı seçmek kalıyor. Yazar siparişinizi teslim edip, sizden onay alana kadar sipariş tutarı ise İcerik.net havuz hesabında bekletiliyor. Siz siparişinizi onayladığınız tahtirde sipariş tutarı yazarın banka hesabına aktarılıyor.

Zaman Önemli İse Hazır Makaleleri İnceleyin!

Bir diğer önemli avantajı ise sistemde yazarlar tarafından daha önce hazırlanmış 30+ farklı kategoride 1000+ hazır içerik sizleri beklemektedir. Hazır içerikler arasından beğendiğiniz içerikleri hemen satın alarak kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Hazır içeriklerin seo uyumlu, özgün ve yazım, imla hataları barındırmadığını da bir kez daha hatırlatalım. Sistem üzerinden satın aldığınız hazır içerikler satıştan kaldırılarak, özgünlüğü korunmaktadır.

İçerik Yazarak Para Kazanmayı Hiç Düşündünüz mü?

İçerik üretimi konusunda yetenekli olduğunu düşünüyorsan, mutlaka sende İcerik.net yazarları arasına katılarak kendine özel müşteri portföyü oluşturabilirsin. Ayrıca boş kaldığın zamanlarda hazır içerikler üreterek ürünlerini stok yapabilirsin.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.