İzmir'den Yeni İğrenç Haber: 13 Yaşındaki Kız ile Yakalandı!

İzmir'den Yeni İğrenç Haber: 13 Yaşındaki Kız ile Yakalandı!

İzmir'in Ödemiş ilçesinden iğrenç haber!

İzmir'in Ödemiş ilçesinde 39 yaşındaki Muharrem Ö. oğlu ve oğlunun arkadaşının yanında 13 yaşındaki C. Y.'nin fotoğraflarını çektiği ve uyuşturucu madde kullandığı gerekçesiyle tutuklandı.

İddiaya göre geçtiğimiz 16 Mart'ta aldıkları bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri metruk bir binaya baskın düzenledi. Düzenlenen operasyonla beraber 13 yaşındaki C. Y. ve yanında bulunan esrar tükettiği belirlenen Muharrem Ö. polis karakoluna götürüldü. 

Karakolda ifade veren Muharrem Ö. yolda karşılaştığı 13 yaşındaki C. Y.'nin kendisine para karşılığı cinsel ilişki teklif ettiğini söylerken, kendisinin kabul etmediğini oğlunun doğum gününe gelmesini istediğini belirtti. Muharrem Ö., burada 15 yaşındaki oğlu ve yine oğluyla yaşıt arkadaşıyla C. Y.'yi tanıttığını söyleyerek sohbet ettiklerini belirtti. Muharrem Ö, konunun bir süre sonra cinselliğe geldiğini öne sürerek cep telefonuyla 13 yaşındaki C. Y.'nin belden yukarısı çıplak fotoğraflarını çektiğini ve ardından odasına geçtiğini, C. Y.'nin ise bir süre evde kaldıktan sonra ayrıldığını söyledi.

Ertesi gün C. Y. ile metruk binada buluşmalarının nedeninin C. Y.'nin kendisini arayarak buluşmak istemesi ve fotoğrafları silmesini istemek olduğunu söyleyen Muharrem Ö.'nün ifadesini C. Y. doğruladı.

Adliyeye sevk edilen 15 yaşındaki iki çocuk serbest bırakılırken, Muharrem Ö, küçük yaşta kız çocuğunu alıkoymak ve uyuşturucu madde kullanmaktan tutuklanarak cezaevine gönderildi. 13 yaşındaki C. Y. ise babasına teslim edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.