Jason Hornady'nin Türkiye Ziyareti Dünya Basınına Yansıdı

Jason Hornady'nin Türkiye Ziyareti Dünya Basınına Yansıdı

Dünyanın en büyük mermi ve fişek üreticilerinden kabul edilen Hornady Manufacturing Company'nin dolar milyarderi sahibi Jason Hornady, av turizmi kapsamında Türkiye'nin Niğde ilini ziyaret etmişti

Dünyanın en büyük mermi ve fişek üreticilerinden kabul edilen Hornady Manufacturing Company'nin dolar milyarderi sahibi Jason Hornady, av turizmi kapsamında Türkiye'nin Niğde ilini ziyaret etmişti. Jason Hornady, turunu Avfest Dergisi'ne gerçekleştirdiği ziyaretle ve özel bir röportajla tamamlamıştı ve kendisine hayranlık duyduğunu belirttiği Ventus marka süperpoze bir de av tüfeği hediye edilmişti.

Haber dünya basınına "World Famous Bullet Producer Jason Hornady Hunted In Turkey" manşetiyle yansıdı. Haberin devamında, "One of the world's biggest bullets and flares producer Hornady Manufacturing Company's dollar billionaire owner Jason Hornady, visited Turkey's Niğde province as part of hunting tourism. Jason Hornady, who traveled to Turkey as part of hunting tourism with Caprinae tour company, completed a visit and gave a special interview to a national hunting and nature magazine Avfest Magazine. Hornady was also presented with a Ventus brand super hunting rifle, produced by the Huğlu Hunting Rifle Cooperative, which he admired." ifadelerine yer verildiği görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.