Kazanırsa tüm geliri ihtiyaç sahiplerine bağışlayacak!

Kazanırsa tüm geliri ihtiyaç sahiplerine bağışlayacak!

Cesur Turgay, yarın yapılacak Uluslararası K1 Kick Boks Dünya Şampiyonası müsabakasını kazanırsa elde edeceği 17 bin Doları fakir ailelere ve şehit ailelerine armağan ederek örnek bir davranışa daha imza atacak.

Dünya şampiyonumuz olan ve ‘Ringlerin Katili’ lakabıyla tanınan Cesur Turgay, yarın yapılacak Uluslararası K1 Kick Boks Dünya Şampiyonası müsabakasını kazanırsa elde edeceği 17 bin Doları fakir ailelere ve şehit ailelerine armağan ederek örnek bir davranışa daha imza atacak

Dünyanın en iyi 9 şampiyon sporcusuna karşı 9 Türk’ün mücadele edeceği Erkan Varol Kafkas Kartalı Organizyonu’nda gerçekleştirilecek Uluslararası K1 Kick Boks Dünya Şampiyonası yarın Kars’ta yapılacak. İzmir’de yaşayan ve yaşadığı şampiyonluklarla dünyaca tanınan sporcumuz  Cesur Turgay’da ringde yerini alacak. Turgay saat 23:00’da Azeri rakibi Firuz Rahimli zorlu bir müsabakaya çıkacak.

3 AİLENİN KREDİ BORCUNU KAPATACAK

Daha önce bağımlı gençlere ve fakirlere yaptığı yardımlarla anılan Turgay’dan bir örnek davranış daha geldi. Turgay rakibini yenmesi sonucunda elde edeceği 17 Bin doları başta Kars şehidimiz olmak üzere diğer şehitlerimize ve zor durumda olan 3 ailenin kredi borçlarına, ev kiralarına bağışlayacak.

ŞEHİTLERİMİZİN ANISINA ZAFER

Şampiyon Turgay bu maça kendisi için değil önce Türkiye, sonra şehitlerimiz ve ihtiyaç sahibi olanlar için çıkacağını ifade ederek şunları söyledi: “Yarın aynı zamanda oğlum Ayaz’ın doğum günü. Bu zaferimin bir parçası da oğlum için olacaktır. Bu maçın benim için önemi bambaşka. Ben buradan elde edeceğim paranın bir kuruşuna bile dokunmadan bağışlayacağım. Zor durumda olan tanıdığım 3 aile var. Onların kredi borçlarını ve ev kiralarını ödeyeceğim. Kars’ta son terör olaylarında şehit verdiğimiz askerimizin ailesine ve ulaşabildiğim diğer şehit ailelerine yardımda bulunacağım. Şehitlerimizin de anısına buradan zaferle ayrılmayı istiyorum”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.