Menderes'e tarım organize sanayi bölgesi müjdesi

Menderes'e tarım organize sanayi bölgesi müjdesi

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Konak, Karabağlar ve Menderes'te gerçekleştirdiği programlarla çalışmalarına devam etti.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Konak, Karabağlar ve Menderes'te gerçekleştirdiği programlarla çalışmalarına devam etti. Güne Konak'ta başlayan ve Yenişehir'de esnaf ziyaretleri yapan Kaya, İzmir Kamyoncular ve Kamyonetçiler Esnafı Odası'nı ziyaret etti, oda yöneticileriyle buluştu.

kry_0429.jpeg

Kaya, iftarda Karabağlar Selvili Mahallesi'nde, Başbakan Binali Yıldırım'ın çocukları Bahar Büşra Köylübay, Erkam Yıldırım ve Bülent Yıldırım'ın bağışlarıyla yapılan Havva Yıldırım Anaokulu ile Bahar Yıldırım İlkokulu'nun bahçesinde kurulan gönül sofrasına konuk oldu. İftar sonrası Menderes'e geçen Kaya, Develi ve Tekeli'de düzenlenen iki ayrı programda vatandaşlara hitap etti. Sahur vakti tekrardan Karabağlar'a dönen Kaya, Yunus Emre Mahallesi'nde mahalle sakinleriyle birlikte sahurda buluştu. Kaya'nın programına Menderes'te yaptığı açıklamalar damga vurdu. Menderes'e Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulacağını müjdeleyen Kaya, bölgedeki çiftçinin ve üreticinin bundan büyük fayda sağlayacağını dile getirdi.

kry_0711.jpeg

DEVELİ'DE COŞKULU KARŞILAMA

Menderes Develi'de oldukça coşkulu bir şekilde karşılanan Kaya, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu'nun da katıldığı programda İZBAN durağı önünde vatandaşlara hitap etti. Başbakan Binali Yıldırım'ın gönlünde Menderes'in ayrı bir yeri olduğunu belirten Kaya, "Sizlere Başbakanımız Binali Yıldırım'ın selamlarını getirdim. Biliyorsunuz, onun gönlünde Menderes'in ayrı bir yeri var. Menderes'in hastanesinin inşaat süreci devam ediyor, ilçeye bizzat kendilerinin talimatıyla 7 tane yeni okul yapılıyor, Menderes kamu yatırımlarında altın çağını yaşıyor. Menderes'in çalışkan bir Belediye Başkanı var. Bülent Soylu kardeşim ilçesi için gece-gündüz çalışıyor, kendisine teşekkür ediyoruz. Bizler bugüne kadar her zaman Mendereslilerin, Develi halkının yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. 24 Haziran'da da Develi halkı vereceği destek ile bizim yanımızda yer alacaktır" dedi. 

ÇİFTÇİYE BÜYÜK MÜJDE

Develi'nin ardından Tekeli'ye geçen Kaya, meydanda düzenlenen organizasyonda yüzlerce vatandaşa hitap etti. Başta Develi ve Tekeli olmak üzere Menderes ovasında bulunan kırsal mahallelere, çiftçiye, üreticiye büyük bir müjdeleri olduğunu belirten Kaya, "Bu bölge için çok önemli bir hizmete imza atılıyor. Biliyorsunuz, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızca hazırlanan Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgeleri Yönetmeliği bu bölgeye bir hak verdi. Buna dayanarak, İzmir Ticaret Odası ve İzmir Ticaret Borsası işbirliğiyle, Menderes Belediyesi'nin destekleriyle 'Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi' kuruluyor. Kurulacak bölge ile hem üretimin kalitesi artacak, hem kümelenme modeli yaratılarak sektöre büyük katkı sağlanacak, hem de köylümüzün çiftçimizin arazileri, mevcut seraları kat be kat değerlenecek. Menderes'imize hayırlı ve uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.