Mikrop, anlamlı kampanya için Vali Ayyıldız ile bir araya geldi

Mikrop, anlamlı kampanya için Vali Ayyıldız ile bir araya geldi

''Atatürk Çocukları Şehit Fethi Sekin kütüphanesi'' için Vali Erol Ayyıldız'dan destek istediler.

Geçtiğimiz gün İzmir'in sevilen sanatçısı ve aynı zamanda sosyal sorumluluk projeleri ile tanınan Mikrop Hikmet lakaplı Hikmet Durmuş, EgeTeko (Ege tüm engelliler çevre kültür ve işletme kooperatifi) başkanı Tülay Yenice, Zeliha Elmalı ve Abdülsamet Başkak, İzmir Valisi Erol Ayyıldız'ı ziyaret etti.

HABER Hürriyeti Gazetesinin Sosyal Sorumluluk Projesi olarak yürüttüğü köylerde kütüphane kurma çalışmalarından en sonuncusunu İzmir Adliye binası önünde ülkemizin birlik ve beraberliğinin hedef alındığı hain saldırının büyük bir faciaya dönüşmesini engelleyen Şehit polisimiz Fethi Sekin’in anısına kuracaklar.

Bu kurulacak olan '' Atatürk Çocukları Şehit Fethi Sekin kütüphanesi'' için Vali Erol Ayyıldız'dan destek istediler.

Vali Ayyıldız '' Biz de size destek olalım.Bizim de elimizde çocuklarımızın okuyabileceği kitaplarımız var.Şehidimizin anısına kurulacak bu kütüphaneyi gidip kendi köyünde açmanız gurur verici.Bizden istediğiniz desteği sağlayacağım 'dedi

Sanatçı Mikrop Hikmet ise ''İzmir'imize hoş geldiniz. Kapınız sonuna kadar halka açık.Çok etkilendim.Sizin gibi samimi ve içten valilerimize ihtiyaç var.Eskiden ulaşılmaz olan Vali ve Kaymakamlara artık ulaşa biliyoruz.Desteğiniz dolayı teşekkür ederiz' dedi.

Samimi sohbetin ardından hep birlikte anı fotoğrafı çekinildi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.