Murat Koç'tan Başbakan'a açık mektup

Murat Koç'tan Başbakan'a açık mektup

Murat Koç Yerli Otomobilin İzmir’e Gelmesini Talep Etti

25. Dönem İzmir Milletvekili ve İzmirli İş Adamı Murat Koç, Başbakan Binali Yıldırım'a açık mektup yazarak yerli otomobilin İzmir'e getirilmesini istedi.

Cenab-ı Allah ‘Kullarıma hizmet eden bana hizmet etmiştir’ diye buyurmaktadır. Bende bu duygu ve düşünce ile yola çıkarak, kırk yıllık siyasi hayatımda önce İzmir’im ardından memleketim için projeler üreterek, Rabbimin kullarına hizmet etmeyi kendime ilke edindim. Tüm siyasi partiler ve temsilciler seçim dönemlerinde meydanlardan halka seslenirken, hizmet vaadinde bulunuyor. Vatandaşın yaşam kalitesini yükseltmek için projeler üreterek, bu projeleri hayata geçireceklerini ifade ediyorlar. Teoride herkesin hedefi ekonomik açıdan kalkınmış bir Türkiye, refah seviyesi yükselmiş vatandaşlar, kutuplaşmanın son bulduğu, birlik ve beraberliğin hakim olduğu bir atmosfer. Fakat uygulamaya baktığımızda, devam eden bir kutuplaşma görüyoruz. Bu kutuplaşmanın sebebi de parlamentoda vatandaşı temsil eden siyasi partiler. Bu yüzden biz hedef noktalarımıza varmayı amaçlıyorsak eğer, ilk önce parlamentoda ve siyasette olan kutuplaşmanın önüne geçebilmeliyiz. Parlamentoda bulunma amacımızın halka hizmet etmek olduğunu unutmamalıyız.

Türkiye’mizin birbirinden güzel 81 ili var, her ilimizi temsil eden güzellikler ve değerler mevcut. İzmir ise kültürü, insanları, hoşgörüsü, güler yüzlülüğü ile dikkatleri çekiyor. Öyle bir yapısı var ki İzmir’in, dünyanın neresinden gelirseniz gelin, kısa sürede İzmirli oluyorsunuz. Çünkü İzmir’de ayrıştırıcı değil, birleştirici bir misyon hakim. İzmir’de ikamet eden dört milyon insan İzmirliliğin getirisi olan sevgi, vefa, hoşgörü, kucaklama, bütünleme meziyetlerini kalbinde, ruhunda taşıyor. İzmir, ülkesini, milletini seven demokrat bir şehir… Bu doğrultuda da kendine hizmet edene, kendisi için üretene, ter akıtana güç veren bir yapıya sahip. İzmir Mayıs 2016’dan itibaren Başbakan çıkartmanın gururunu yaşıyor. Bu kapsamda Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın, 2019 seçimlerine kadar İzmir’e vadettiği 35 projeyi tamamlayarak, İzmir’in ekonomisini güçlendirerek, İzmir’i taçlandırmasını tüm İzmirliler büyük bir heyecanla bekliyor.

35 projeye ek olarak yerli otomobilin İzmir’e getirilmesini tüm İzmirliler adına Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımızdan talep ediyorum. Özellikle de Bergama – Kınık - Dikili Havzasındaki atıl arazilere örneğin Milli Emlak Arazileri olabilir, getirilirse bu bölgelerimiz ekonomik açıdan kalkınmış, güçlenmiş olacak.  Bu bölgelerde yaşayan insanlarımız, çalışmak için evlerinden kilometrelerce uzaklara gitmek zorunda kalmayacaklar. Ayrıca Bergama – Kınık – Dikili Bölgesine kurulacak Yerli Otomobil Fabrikasının, Çandarlı Limanına da yakın olması nedeniyle, buradan yapılacak olan üretimin yurt dışı sevkiyatı da daha kolay ve daha az masraflı olacak. Bunlar gerçekleşirse inanıyorum ki İzmir seçmeni kendisine yapılan hizmeti fazlasıyla ödüllendiren yapısıyla, kendisine yapılan hizmete teşekkür etmesini çok iyi bilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.