Şampiyon, yeni şampiyonlar yetiştiriyor

Şampiyon, yeni şampiyonlar yetiştiriyor

Kick boksta 4 Dünya 9 Türkiye şampiyonluğu olan Cesur Turgay yeni şampiyonlar çıkarmak için harekete geçti

Uyuşturucu bağımlısıyken kick boksla tanışan ve 4 Dünya 9 Türkiye şampiyonluğuna uzanarak efsaneler arasına şimdiden giren Cesur Turgay, kendisi gibi şampiyonlar yetiştirmek için kolları sıvadı. Ömer Kavak Örencim adlı öğrencisine sıkı idmanlar yaptıran Turgay, “Yeni bir şampiyon geliyor” dedi.
Torbalı’da yaptıkları idmanlarla şampiyonaya hazırlanan Örencim, Turgay’ın çok disiplinli idmanlarında zaman zaman baygınlık geçiriyor. Turgay, sporun insan hayatında ki önemine dikkat çekerek, “Arkadaşımız bana böyle bir istekte bulundu. Bizim spor konusunda hayır deme şansımız yok. Çalışmalara başladık. Haftanın üç günü güzel idmanlar gerçekleştiriyoruz. Bir şampiyonun daha ortaya çıkması hem beni sevindirir hem de ülkemiz için bir katkısı olur” dedi.
ÇOCUKLUK HAYALİ
Turgay’la çalıştığı için kendini şanslı gördüğünü söyleyen Örencim, çocukluktan itibaren bu spora karşı bir ilgisinin olduğunu söyledi. Turgay’ın tüm maçlarını izlediğini belirten Örencim, “Turgay benim rol modelim oldu. Kendisinden ilham aldım. Ve bu sporda beni en iyi yetiştirecek kişinin de kendisi olduğunu düşünerek kapısını çaldım. Sağ olsun beni kırmadı ve idmanlara başladım. İdmanlar çok verimli geçiyor. İnşallah bende ilerde şampiyonluklara ulaşarak ülkemin bayrağını dalgalandırırım” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.