"Şehre Dönüş Festivali" başlıyor

"Şehre Dönüş Festivali" başlıyor

Eğlencenin ve modanın birçok dalını İzmirliler ile buluşturan “Şehre Dönüş Festivali”, 6 Ekim Cuma günü gündüzden geceye devam edecek dopdolu programı ile gerçekleşecek.

 

Eğlencenin ve modanın birçok dalını sonbaharla buluşturan “Şehre Dönüş Festivali”, dopdolu programı, iç ısıtan etkinliklerle dolup taşacak…

Sonbaharı yaşadığımız şu günlerde şık bir organizasyon ile İzmirlilerle buluşalım, festival tadında bir gün geçirelim istedik. İçerisinde müzik olsun, içki olsun, lezzetli yemekler olsun, moda olsun, alışveriş olsun eğitici, bilgilendirici seminerler olsun istedik. Sonbaharın miskinliğine mola verip, keyifli bir günde enerjisi yüksek, bol sohbetli, çok alışverişli bir organizasyonda buluşmak için için geri sayım başladı.

6 Ekim Cuma günü Alliance Küçük Kulüp’te gündüzden geceye devam edecek bir davet düzenliyoruz. Gözalcı defileler, her köşesinde farklı aktiviteler gün boyu birbirinde keyifli workshoplar ile her anınız dolu dizgin geçecek. Eğitici sohbetler burada, iyi müzik burada, fine dining lezzetler burada olacak. Dora Magazin, Megalife Dergisi yine hafızalardan silinmeyecek bir organizasyona ev sahipliği yapacak.

Bol eğlenceli, keyifli, hareketli geçecek olan organizasyonda sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyacağız.

Gün boyu program akışı:

12:00: Standların açılışı…

12:30: Gözde Bulamaç ile İp Mandala atölyesi gerçekleşecek.

14:30: So Estetik Dermatolog Dr. Serbay Gürel ile kış sezonunda cildimiz için yapılacak bakım uygulamaları hakkında bilgilendirici ve eğitici konuşma gerçekleşecek.

15:00: Meme kanseri farkındalık ve gerçek yaşamdan bir kesit ile Doç. Dr. Engin Deniz Eriş’in söyleşisi ve çay saati gerçekleşecek.

16:00: Mercedes Benz Fashion Week İstanbul’da en çok konuşulan İzmirli tasarımcı Şiyar Akboğa ile moda söyleşisi gerçekleşecek.

18:00: Danışman Murat Çark ile İzmirli Viski tutkunlarına özel workshop… Viskiye dair tüm sorularınıza cevap bulabileceğiniz, viski kültürünün inceliklerini, içeriğini ve güçlü yönlerini keşfedeceğiniz bir deneyim gerçekleşecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.