SÜREKLİ, AK PARTİ İZMİR KADIN KOLLARI TEŞKİLATI’NA YAPILAN SALDIRIYI KINADI

SÜREKLİ, AK PARTİ İZMİR KADIN KOLLARI TEŞKİLATI’NA YAPILAN SALDIRIYI KINADI

YAPILAN BU SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUM

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde söz alarak, , AK Parti İzmir Kadın  Kolları'na yapılan saldırıyı kınadı ve bu saldırıya sahip çıkan CHP Bornova ilçe Başkanı'na tepki gösterdi.

YAPILAN BU SALDIRIYI  ŞİDDETLE KINIYORUM

 Kerem Ali Sürekli,  İzmir’de referandum seçimi saha çalışmaları kapsamında Bornova Küçükpark’ta “evet” broşürü dağıtan AK Parti Kadın  Kolları’na yönelik yapılan saldırıyı kınadı. Kadınların ellerindeki broşürleri zorla alarak yırtan ve broşürü vermek istemeyen kadınlara fiziki saldırıda bulunan saldırganlara yönelik açıklamalarda bulunan Sürekli,“Referandum seçimleri için “evet” kampanyası yürüten partimizin kadınlarına yönelik yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyorum. Yaptığımız çalışma son derece demokratik bir uygulama olmasına rağmen, yapılan bu çirkin saldırıya CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar’ın destek çıkması, düşündürücüdür” şeklinde konuştu.  

BU ANLAYIŞTAN TÜM CHP SORUMLUDUR

CHP Bornova ilçe Başkanı Nevzat Kavalar’ın saldırganlara  yönelik “öğrenci kardeşlerimiz” söylemine cevaben “bu anlayıştan sadece Nevzat Kavalar değil, tüm CHP sorumludur” diyen Sürekli, bu tür yaklaşımlara en güzel cevabı Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi oylamasının kabulüyle vereceklerini ifade etti.

Sürekli açıklamalarına şu şekilde devam etti:

CHP Bornova ilçe Başkanı Nevzat Kavalar ve partisinin ortaya koyduğu bu zihniyet; Saldırgan gruptan “Öğrenci kardeşlerimiz” diye bahseden ve onları bağrına basan bu anlayıştan sadece Nevzat Kavalar değil, tüm CHP sorumludur. Yapılan bu çirkin saldırılara rağmen bizi davamızdan asla vazgeçiremeyecekler. Türkiye’nin birlik ve beraberlik ruhuna yönelik yapılan bu saldırılara yönelik  en güzel cevabı 16 Nisan’da vereceğiz”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.