Timur Bebeğe Menderes Belediyesi Sahip Çıktı

Timur Bebeğe Menderes Belediyesi Sahip Çıktı

Ülke gündemine yaşadığı sağlık skandalıyla düşen Timur bebeğe, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu sahip çıktı.

7 Ekim’de doğan, solunum sorunu nedeniyle kaldırıldığı özel hastanede, kulağının bir bölümünün yara olması nedeniyle kopan Timur bebeğe Menderes Belediyesi sahip çıktı. İzmir’in Menderes ilçesi Ahmetbeyli mahallesinde ikamet eden Timur bebeğin ailesine ziyarette bulunan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu gereken her türlü yardımın yapılacağını ifade etti.

 

 unnamed-(3)-025.jpg 

Sağlık kontrolü yapıldı

 

Belediyenin Evde Sağlık Hizmetleri Ekibi de Başkan Soylu ile birlikte aileyi ziyaret ederek Timur bebeğin gerekli sağlık kontrolünü gerçekleştirdi. Kaydı alınan bebeğin tedavisi ve kontrolleri de sağlık ekipleri tarafından gerçekleştirilecek. Ziyarette Başkan Soylu, Hoş geldin Bebek paketini de Timur bebeğin babası Kerem Sarıoğlu’na verdi.

 

Timur bebek artık bizim korumamızda

 

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Haberi görür görmez ailenin ilçemizde ikamet ettiğini öğrendik. Ben de bebeğimizi görmek istedim ve bizim dönemimizde kurulan Evde Sağlık Hizmetleri Ekibimizle birlikte hemen bebeğimizin yanına gittik. Gerekli kontrolleri sağlık ekibimiz tarafından yapılan bebeğimize sahip çıkıyoruz. Evde Sağlık Hizmetleri uygulamamız ile 24 saat vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Nasıl ki tüm Mendereslilere sahip çıkıyorsak artık Timur bebeğe de sahip çıkıyoruz. Bundan sonra o bizim bebeğimizdir, bizim evladımızdır. Gereken bütün yardımlar, gereken bütün tıbbi tedaviler uygulanacaktır” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.