TMVFL EGE BÖLGE TOPLANTISI ALİAĞA’DA YAPILDI

TMVFL EGE BÖLGE TOPLANTISI ALİAĞA’DA YAPILDI

Türkiye Masterler ve Veteranlar Ligi Federasyonu (TMVFL) 2017-2018 Futbol sezonu öncesi Ege Bölge toplantısı İzmir’in Aliağa İlçesi’nde yapıldı.

Seyfi GÜL-(FOÇA)-Lige yeni katılacak takımların temsilcilerinin de yer aldığı toplantıda takımların dilek ve talepleri alındı, statülerde yapılacak değişiklikler tartışıldı.Genel Koordinatör ve Aliağa Masterler Başkanı Uğur Eren’in ev sahipliğinde Aliağa Ticaret Odası’nda yapılan toplantıya TMVFL Başkanı Kenan Gürsu ve yönetim kurulu üyelerinin tamamı ile bu yıl Ege Grubu’nu oluşturması beklenen Aliağa, Marmaris, Turgutlu, Foça, Milas, Bodrum, Buca, Didim, Manisa, Menemen, Kızılçullu ve Karşıyaka Masterler takımlarının temsilcileri katıldı.Geçen yıl Türkiyenin değişik bölgelerinde ve 6 grupta gerçekleştirilen ligde 3060 lisanslı sporcunun mücadele ettiğini vurgulayan TMVFL başkanı Kenan Gürsu, özellikle İstanbul’da yer alan bazı takımların maç başı ücretlerle ve 15 bin Tl’ye varan bedellerle oyuncu transfer etmeye başladığını, 40 yaş üzeri oyuncuların yer aldığı masterler liglerinin bu anlamda da renklenmeye başladığını söyledi. Gürsu;” 2.5 yıllık bir federasyon ve ligiz. Çıraklık dönemimiz bitti. Hatalarımızı belirledik. Statü ve talimatları bu tespitlere ve takımlardan gelen önerilere göre belirleyeceğiz. Masterler liginde kaliteyi her yıl yükseltmeye çalışacağız” dedi.

 

Uğur Eren’de katılımcı takımlara seslenerek liglerin 14-15 Ekim’de başlayacağını, lisans işlemlerinin 15 Eylül’e kadar bitirileceğini, 30 Eylül’de lig gruplarında maç kuralarının çekileceğini söyledi. Eren bu yıl 1979-80 doğumlulara kontenjan olarak lisans çıkarılacağını, oyunda 2 kontenjan oyuncusunun bulunabileceğini, fair play ruhu içinde, gerginlik ve stres yaşanmayan spor yaptığı için mutlu olan bir keyif ligi yaratmak istediklerini sözlerine ekledi.                                                                                                                                                                                                                                                              Toplantı her takım temsilcisine tek tek söz verilerek görüşlerinin alınmasının ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.