Türkiye Pazarında "Pazarlama Türkiye"

Türkiye Pazarında "Pazarlama Türkiye"

Yaptığı Etkinlikler ve Pazarlama Türkiye isminle tanınan Pazarlama Türkiye Kurucusu Ender Satıcı yaptığı çalışmalar ile birçok başarıya imza atmıştı.

Bakalım Pazarlama Türkiye Kurucusu Ender Satıcı kurmuş olduğu bu platform için nasıl bir tanım koymuş;

Her an büyüyen ve dijital platformların da dahil olmasıyla aydınlanma çağını yaşayan pazarlamayı takip etmek giderek zorlaşıyor. Pazarlama Türkiye olarak, sürekli güncellenen haberler, pazarlama profesyonelleri tarafından kaleme alınan makaleler, klişelere meydan okuyan pazarlama trendleri ve sektör buluşmaları ile bu zorluğu ortadan kaldırmak adına devreye giriyoruz.

Pazarlamanın her platformundan profesyoneller tarafından yaratılan, farklı görüş ve deneyimlerle zenginleşen Pazarlama Türkiyeyi’yi, bugünün ve geleceğin pazarlaması ile ilgilenen herkese sunabilmek için çaba sarf ediyoruz.

Makaleler ve haberlerin yanı sıra düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz sektör buluşmaları ve sponsor olarak verdiğimiz desteklerle pazarlamanın her noktasında Pazarlama Türkiye’yi görebilirsiniz.

PazarlamaTurkiye.com kullanıcı dostu ara yüzü, arşiv niteliğinde yazıları, her yerden erişilebilirliği ile sonsuz pazarlama dünyasında bilgi netliğini sağlamak için burada.

Pazarın önceliğini bil, pazarlamanın inceliğini yakala.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.