Ünlü sanatçıdan fotoğraflı tepki!

Ünlü sanatçıdan fotoğraflı tepki!

Gönül Yazar’ın tekerlekli sandalye ile uçağa binerken çekilen fotoğraflarını ve havuz kenarında çekilmiş mayolu fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan ünlü sanatçı Onur Akay’a, Taş Bebek’ten fotoğraflarla tepki geldi.

Paylaştığı kötü haberler nedeni ile magazin dünyasının Felaket Tellalı olarak ünlenen ses sanatçısı Onur Akay, bayram tatili için İzmir’e giden Taş Bebek lakaplı efsane sanatçı Gönül Yazar’ı fena kızdırdı. Instagram adresinden, “Taş babaannem bu sene 85 yaşında" notu ile Gönül Yazar’ın yeni çekilen mayolu fotoğraflarını paylaşan Onur Akay’a, Yazar’dan fotoğraflarla yanıt geldi.
“ABLAM YAŞASAYDI 83 YAŞINDA OLACAKTI”
Vefat eden ablası Belma Kahraman’ın Urla’daki mezarında fotoğraf çektiren Gönül Yazar, “Onur Akay 85 yaşına girdiğimi yazmış ama 1934 doğumlu olan Belma ablam yaşasaydı 83 yaşında olacaktı” dedi. Yazar, yaşının büyük yazılmasını artık eskisi gibi kafasına takmadığını, ama yine de üzüldüğünü dile getirdi.
“DİZLERİMDE ŞİŞLİK VAR”
Onur Akay’ın paylaştığı tekerlekli sandalyede çekilen fotoğraflarına ise, geçtiğimiz aylarda düştüğünü söyleyen Gönül Yazar, “Dizimde kas yırtılması var ve fizik tedavi gördüğüm” diyerek hastanede çekilen fotoğrafı ile cevap verdi. Yazar’ın dizlerinde ödem olduğu ve şişlik nedeni ile tekerlekli sandalye yardımıyla uçağa bindiği ortaya çıktı.
Yazar’ın, Ağustos ayında doğum gününü kutladığı ve 81 yaşına girdiği iddia edilmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.