YENİ NESİL SCANIA İZMİR’DE

YENİ NESİL SCANIA İZMİR’DE

Scania, 10 yıllık araştırma geliştirme süresi, 2 milyar Euro yatırım ve 10 milyon kilometrenin üzerinde test sürüşü sonucu üretimine başladığı yeni nesil araçlarını Türkiye yollarında müşterileri ile buluşturuyor.

 

Scania, ağır vasıta sektöründe çıtayı çok yükseklere taşıyacak yeni nesil araçları için 10 yıl süren Ar-Ge çalışmalarına 2 milyar Euro yatırım yaptı. Bunun yanında yeni nesil araçların geliştirilmesi için 10 milyon kilometrenin üzerinde test sürüşü ve 40 adet kamyonun kullanıldığı çarpışma testleri gerçekleştirdi. Eşsiz modüler sistemi ve verimliliği arttıran hizmet paketleri, kullanıcılarının her türlü ihtiyaçlarına cevap veren teknolojik çözümleri ile dikkat çeken Yeni nesil Scania’lar, Türkiye genelinde düzenlenen Roadshow etkinliğinde müşterileri ile buluşuyor.Roadshow ve iftar yemeği etkinliği Scania İzmir Yetkili Satıcı ve Servisi tesislerinde, Scania Genel Müdürü İlhami Eksin, Scania Satış Müdürü Gökhan Altun, Scania Pazarlama Müdürü Adnan Yücel, Scania Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Bayazıt Canbulat, Ankara Ağır Vasıta Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Mutlubaş ve Ankara Ağır Vasıta yetkililerinin katılımıyla gerçekleşti. 

“Her noktada müşterilerimizin yanında olmak istiyoruz”

 Scania Genel Müdürü İlhami Eksin “Ağır vasıta sektöründe ihtiyaçlar, rekabet şartları ve maliyet beklentileri değişiyor. Artık standart bir araçla iş yapma dönemi sona eriyor. Yapılan işe, taşınan ürüne uygun araçlar ve araçlarla birlikte sunulan bakım anlaşmaları, sürücü eğitimleri ve filo yönetim sistemleri gibi çeşitli hizmet paketleri ile müşteriye özel çözümler sunmak gerekiyor. Bu yüzden Yeni nesil Scania’yı sadece bir araç değil, müşterilerimizin ihtiyaçlarına özel tasarlanan hizmet paketleri ile eksiksiz bir taşımacılık çözümü olarak görüyoruz. Müşterilerimizle yaptığımız detaylı görüşmeler ve tüm dünyada dolaşan 250binin üzerinde Scania’lardan toplanan gerçek yol koşulları verileriyle müşterilerimizin ihtiyaçlarını belirliyor ve bu sayede en uygun çözümleri üretiyoruz.” dedi.

 “Yeni Nesil Scania oldukça iddialı olarak pazardaki yerini alacaktır”

 Ankara Ağır Vasıta Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Mutlubaş ise “Bölgemizde organize sanayi sitelerinde ihracat gerçekleştiren birçok ana ve yan sanayi markası üretim yapıyor. Ayrıca İzmir Limanı da bu bölgenin dünyaya açılan kapısı konumunda. İhracatımızın yaklaşık yüzde 20-30’u İzmir’den yapılmaktadır. Gerek Anadolu ve bölgemizden gelen ürünler, gerekse de ihraç ürünlerin yanaşma yeri olarak İzmir Limanı’ndan büyük bir karayolu taşımacılığı bulunmakta. Yeni Nesil Scania araçlarımızı İzmirli müşterilerimiz ile buluşturduk. Onlara aracımızı yakından tanıtmak, ihtiyaçlarını yerinde dinleyerek çözüm ortağı olmak istiyoruz. Yeni Nesil Scania oldukça iddialı olarak pazardaki yerini alacaktır.” şeklinde açıklama yaptı.Scania Roadshow’u 13 Haziran Bursa, 14 Haziran Bolu olarak devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.