2021 VE YÜKSELEN YILDIZ.. İŞTE O SENSİN !...

Koskoca yıpratıcı ve yorucu bir yılı geride bıraktın. 2021 yılına değişim ve dönüşümle birlikte yepyeni bir sen olarak girmeye, hedeflerine sağlam adımlarla yürümeye karar verdin. Gerek hatalarınla yüzleştin, gerekse yaşadığın acıların içerisinde yaşamsal derslerini aldın. Aldığın kararlar geçmişten bugüne inşa ettiğin koskoca yapıyı yerle bir etti ve şimdilerde bu enkaza baktıkça korkuların seni yerden yere vurmaya başladı. “Bundan sonra ben……” diye başlayan cümlelerin yerini “ya, başaramazsam ?, ya, yine haksızlığa uğrarsam ?, ya , gücümü yeniden kaybedersem ? “ gibi soruların yeniden canlandı. EYVAH.. 

Eyvah, dedim yanlış okumadın ☺ senin zihnine, sana yansıtmak istediği asıl korkuya eyvah dedim..

Şimdi sana kendini yeniden programlamak için birkaç ipucu vereceğim, bunları hayatına uyumlarsan, işte o sensin yani 2021 yılının yükselen yıldızı.

Öncelikle şunu bilmelisin.. Yaşam denilen okul öylesine engebeli ve zorken seni sınırlayan tüm duygu ve düşüncelerinle bu sınırların altında ezilmek zorunda değilsin. Başaramazsan, güçlü olamazsan, kaybedersen korkma. Hiçbir duygundan vazgeçme, yıldırmasın seni duyguların ve düşüncelerin.. Ne zaman ki kendini olumsuz bir duygu yumağının içinde buldun tam da işte o anda kendine tekrar et, “ben kendimi onaylıyorum ve kendimi olduğum halimle çok seviyorum”. Bu seni o anda ki girmiş olduğun frekanstan hemen çekip alacak bir hatırlatıcı.. Zihnine bunu çapala, sıklıkla tekrar etmen çapalama işlevini yerine getirecek..

Kendinle, özünle barışmayla başlıyorsun işe.. Çünkü sen, “olduğun halinle kusursuzsun”, bunu unuttuğun için kendine sıklıkla hatırlat..

Her sabah uyandığında hemen yatağından çıkıp rutin gününe başlama. Telefonunu eline alıp uygulamalar arasında gezinme, hemen kalkıp bir kahve alma.. Önce programlamak istediğin seni düşün, tüm ayrıntıları, tüm derinlikleriyle canlandır ve kendine şunu sor, “bugün, kendimi planladığım hangi mükemmel ben olabilirim”. Sor ve bırak, göreceksin ki zihnin hemen gözünün önüne farklı görseller getirecek mesela hemen kalkıp kahvemi içmeliyim düşüncesi gelecek yâda şu işimi hemen halletmeliyim gibi. Burada alışagelmişin çekimi var sadece ve buna izin verme önce sen az evvel sormuş olduğun soruya odaklan ve düşün.. 

Günün geri kalan kısmında, farkında olduğun ve değiştirmek istediğin en az dört şeyi, düşünceni, tavrını not et. Şikâyet ediyor musun? Başkalarını suçluyor musun? Bahane üreten misin? Kendin için üzülen misin? Fark et. Hangi duygularla yaşıyorsun, alışagelmiş konfor alanında neler var bunların hepsini fark et. Belki de o kadar uzun zamandır suçluluk psikolojisi ile yaşıyorsun ki bunun suçluluk olduğunun farkında bile değilsin artık. Zihninin kontrolünü ele almaya başladığında bu düşüncelerin hepsi kendiliğinden yok olacaktır. Zihnin ve bedenin ile bağlantılı şeyleri kontrol et sürekli, farkına var ve şunu söyle: "Bu eski benim." Sonra Zihninde istemediğin düşünceler yerine hangi düşüncelerin olmasını istediğine karar ver ve ateşlemek istediğin düşünceleri zihnine çağır. Yeni düşüncelerin sayesinde oluşan duygularını hisset. Yeni düşünceler sayesinde oluşan duygularını hissettikten sonra yapılandırmaya başlamalısın yani istediklerini canlandırmalısın ve sürekli prova etmelisin. Her gün hangi davranışları sergiliyorsun, hangi seçimleri yapıyorsun bunların farkında olarak hedeflerine doğru canlandırmalarını yapmaya devam et. Bunu düzenli olarak, yani her gün, yapmaya devam ettiğinde beyninde oluşturduğun nörolojik donanım artık bir yazılıma dönüşecek. Ve artık bu yazılıma göre hareket etmeye başlayacaksın. 

Gün içerisinde şükür ve teşekkür etmekten kendini alıkoyma. Bizler sadece aldığımız bir şey karşısında teşekkür etmeye programlıyız dolayısıyla gün içerisinde yaşadığımız birçok şeyde teşekkür etmiyoruz. Burada olumlu olumsuz tüm oluşan olaylar karşısında teşekkür etmek gerektiğini hatırlatmak istiyorum. Teşekkür ve şükrettikçe bilinç seviyeni ve frekansını da yükselişe uyumlarsın.. Sahip oldukların için şükret, taleplerin gerçekleştikçe teşekkür et. Sen şükredip, teşekkür ettikçe düşüncelerin kuantum alanından çıkıp hayatına kolaylıkla tezahür edecektir.

Ve gün sonu…

Gün sonu geldiğinde mutlaka kendine zaman ayır. Meditasyon yapmak, dua etmek, ibadet etmek yâda derin tefekkür haline geçiş yapmak inanılmaz bütünleyecektir. Belli bir zaman aralığında sadece otur, gözlerini kapat ve sadece nefesine odaklan. Kısa bir mola diyerek başla. Geçmişin yüklerinden kolaylıkla kurtulduğunu fark ederek sadece nefesine odaklan. Dış dünyadan gelecek olan hiçbir etkiye tepki verme, sadece nefesine odaklan. Her nefes alıp verdikçe sıklıkla sana verilmiş olan kusursuz mekanizmanın farkında olarak teşekkür et. Farkındalığını açmaya başla. Kendinden çevrendeki uzaya doğru. Bunu hisset. Dikkatini ver ve farkında ol. Bu stres hormonlarının seviyesini düşürmeye başlayacaktır. Bu sayede daha tutarlı beyin dalgaları oluşturmaya başlayacaksın. Olduğunu, oturduğunu, varlığını, var olduğunu, kendini tamamen fark et. Sakin, sessiz, karanlık... ve sen varsın. Tüm dikkatini kendine ver, başka hiçbir şey yokmuş gibi, sadece sen varsın ve bu senden tüm uzaya doğru boşluğu deneyimle ve gün boyu yaptığın tüm alıştırmaları şimdi tamamen alanında var et ve fark et..

Evet, sevgili okurlarım, belirttiğim çalışmaları yapmak gerçekten hayatınızda farklı bir alan açacaktır. Dr. Joe Dispenza’nın önerdiği bu uygulamayla çok kısa sürede sonuca ulaşmanız mümkün. Şahsen bunu deneyimleyen biri olarak, hayatımın bir çok yerinde  bu çalışmalar ışık tuttu.. Size özellikle meditasyonunuzu yaparken dinleyeceğiniz bir frekans linki bırakıyorum buraya, bu meditasyonla dönüşüm ve mucizeleri hayatımıza çekmeyi hedefleriz. Mi notası insan DNA’sını orijinal, tam ve bütün haline getirmek için kullanılır. Bu frekans hayatımıza dönüşüm ve mucizeler getirir. DNA onarım işlemini faydalı etkiler takip eder. Yaşam enerjisinin artması, zihinde açıklık, farkındalık, aydınlanmış veya harekete geçirilmiş yaratıcılık, derin içsel huzur vecd olma hali gibi… Mi tonu hayal gücümüzü aktive eder, bizim ve bütünün en yüksek hayrımıza ve amacımıza niyet etmemize ve içgüdümüzün faaliyete geçmesine yardımcı olur.

Meditasyona başlamadan evvel lütfen şu cümleleri tekrar edin, bu sayede niyetiniz açıkça yerini bulsun.

Tam ve bütünüm, şu anda aldığım frekans hayatımda dönüşüm ve mucize getirir, zihnim açık ve farkındayım, yaşam enerjim gittikçe artıyor, hayal gücüm tam manasıyla aktif, derin içsel huzurdayım, DNA ‘m tamamen onarılıyor, benim ve bütünün en yüksek hayrın olan bütün mucizelere an ’da açığım ve kabul ediyorum.

Yaradan’a, en güzele emanetsiniz, hoşça kalın..

Işıltınıza sahip çıkın ve daimi ışıkta kalın..

Sevgimle,

Aşk OLsun, Şifa OLsun 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.