32. Cumhuriyet Kupası ve Rotary Kulübü Binicilik Kupası Sonuçlandı

32. Cumhuriyet Kupası ve Rotary Kulübü Binicilik Kupası Sonuçlandı

Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Cumhuriyet Kupası Binicilik Engel Atlama Yarışları 26-29 Ekim tarihleri arasında İzmir’de, İzmir Atlı Spor Kulübü’nde gerçekleştirildi.

Binicilik Dünyasının en prestijli etkinliklerinden olan Cumhuriyet Kupası Engel Atlama Yarışmaları bu yıl 32.kez İzmir Atlı Spor İhtisas Kulübü’nde gerçekleşti. 1986 yılından bugüne devam eden bir gelenek olan ve İzmir’in isim kupası olarak Cumhuriyet Kupası Engel Atlama Yarışmaları 4 gün süre ile devam etti. Başta İstanbul olmak üzere, Ankara, Bursa, Antalya , Adana ve Samsun’dan gelen biniciler ve atları, antrenörler ve yarışmacı yakınları 2017 yılının Cumhuriyet Kupası olan sezonun son büyük kupası için yarışmanın yanı sıra bu yıl bir de ilk kez Göztepe Rotary Kulübü Kupası için yarıştılar. 

cumhuriyet-kupasi-foto-3.jpg
Göztepe Rotary Kulübü Başkanı Tolga Uskuç “Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından organize edilen ve İzmir Atlı Spor Kulübü’nde 32 yıldır devam eden Cumhuriyet Kupası binicilik engel atlama yarışlarında Göztepe Rotary Kulübü Kupası vermek bizim için çok büyük bir onur. Kendilerine kulübüm adına çok teşekkür ediyorum” dedi.


İzmir Atlı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Belgin Çiçeksever ise “32. Cumhuriyet Kupası Engel Atlama Yarışmaları sadece binicilik Sporuna gönül verenleri bir araya getirmekle kalmadı, binicilik ve at sevgisini daha geniş kitlelere ulaştırmayı amaçladı. Bu vesile ile bu yıl binicilerimiz ilk defa Göztepe Rotary Kulübü Kupası için de yarıştılar. Herkes için çok keyifli geçtiğine inandığımız yarışlarımıza uzun yıllar devam etmek dileğiyle destek veren tüm kuruluşlarımıza, tüm yarışmacılarımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.


32. Cumhuriyet Kupası Engel Atlama Yarışları Kupa Töreninin ardından düzenlenen Tenör Hakan Aysev’in Konseri ile sona erdi.


26-29 Ekim tarihleri arasında İzmir Atlı Spor İhtisas Kulübü’nde düzenlenen yarışlarda derece alanlar şöyle;


 CUMHURİYET KUPASI DERECE ALANLAR;


1-NECMİ EREN (SIEC NECTAR DES ROCHES)


2-HÜSNÜ DİNÇ (DOWING STREET)


3-BEYSİM HÜSEYİNOĞLU (FUARIANO B)


4-UĞUR YILMAZ (CHICO)


GÖZTEPE ROTARY KUPASI DERECE ALANLAR;


YILDIZ BİNİCİLER KATEGORİSİ


1- YİĞİT GÜRMAN (CORDELLA) 


2-İREM LAL GÖREN (DARTEL Z)


3-DOĞA KARADUMAN (CASCOUH SCHEEFKASTEEL Z)


4-ECE PAMUK (TWİSTER BLUE D'AZUR)

GENÇ - GENÇ YETİŞKİN- YETİŞKİN PRO BİNİCİ KATEGORİSİNDE;


1-ASB. BÇVŞ. ONUR TAŞPINAR (ÖZGE 2)


2- HALDUN MERT ELENCE (DORA)


3-ÖMER ŞİMŞEK (FLOWER GİRL)


4- HASAN ŞENTÜRK (STAKWELL)


5-ARMAĞAN ÖZGÖRKEY (VIOLA 2)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.