Abalıoğlu Yağ, Gulfood 2022 Fuarı'nda

Abalıoğlu Yağ, Gulfood 2022 Fuarı'nda

Abalıoğlu Yağ, dünyanın en önemli gıda fuarlarından biri olan Gulfood 2022’de gıda profesyonelleri ile buluştu.

Gulfood 2022 Fuarı'nda, sektörün devleriyle buluşan Abalıoğlu Yağ'ın Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Aykut Boz, "Kısa süre önce Uluslararası Lezzet Enstitüsü (International Taste Institute) tarafından Lezzet Ödülü’ne layık görülen Abalı Ayçiçek Yağı, fuarda ziyaretçilerden tam not aldı. Tarladan sofralara uzanan ayçiçeğinin yolculuğu için sofranın birleştirici gücünden ilham alarak, sadece yurt içinde değil, yurt dışında da daha güçlü bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Ülkemiz ekonomisine daha fazla katma değer sağlamak, dünya pazarlarında yer almak için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz" dedi.

gulfood.jpeg

Global pazarlarda büyümemizi sürdürüyoruz

Yeni ülkeleri ihracat ağına eklemeyi hedeflediklerini belirten Aykut Boz, “Abalıoğlu Yağ olarak kuruluşumuzdan bu yana insanların sağlıklı ve güvenilir gıda tüketmesine katkıda bulunmak misyonuyla bitkisel yağ alanında büyük yatırımlara imza atıyoruz. Köklü geçmişimiz, işimize gösterdiğimiz özen, teknoloji ve insan kaynağına yaptığımız yatırımlar ve engin bilgi birikimimiz sayesinde sadece ülkemizde değil, global pazarlarda da büyümemizi sürdürüyoruz.

Bugün 30’dan fazla ülkeye ihracat yapıyor, Avustralya, İngiltere, Japonya, Mauritius ve Maldivler gibi dünyanın dört bir yanındaki pazarlara ulaşıyoruz. Gulfood Fuarı, ürünlerimizi dünyaya tanıtmak, yeni pazarlara ulaşmak ve yeni satış kanallarına girmek için önemli bir fırsat oldu” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.