Abdül Batur, CHP Konak'ta coşkuyla karşılandı

Abdül Batur, CHP Konak'ta coşkuyla karşılandı

"Tecrübeme güveniyorum. Konak İzmir’in en güzel ilçelerinden biri olacak. Sema Başkandan aldığımız bayrağı en yükseğe taşımaya hazırız”

CHP MYK  ve PM tarafından Konak Belediye Başkan adayı olarak atanan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, partisinin Konak ilçe başkanlığı binası önünde kalabalık bir partili grup tarafından slogan ve alkışlarla karşılandı. Batur’un bina girişine geldiği sırada İzmir Marşı eşliğinde çok sayıda meşale yakıldı. Batur buradaki konuşmasının ardından Cumhuriyet Meydanı’na giderek partilileriyle birlikte Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.

ABDÜL BATUR: KONAK’TA EN AZ YÜZDE 65 OY ALMALIYIZ

İlçe başkanlığı ziyareti öncesinde Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ı ziyaret eden CHP Konak Belediye Başkan Adayı Abdül Batur, bina girişinde yaptığı konuşmada, Konak’ta oy hedefini yüzde 65 olarak açıkladı, kapı kapı sokak sokak dolaşacağını söyledi.

BATUR’A ALİ ENGİN VE SEMA PEKDAŞ DA DESTEK VERDİ  

Mevcut Narlıdere Başkanı Abdül Batur Konak’tan, CHP İzmir İl eski Başkanı Ali Engin de Narlıdere’den aday gösterildi. Batur’un CHP Konak İlçe Başkanlığı ziyaretine Narlıdere Adayı Ali Engin ile Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da destek vermek için katıldı. CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri  Batur’u karşıladı.

batrmesll.jpg

BATUR: TECRÜBEME GÜVENİYORUM

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olmasına karşın Tunç Soyer’in büyükşehir adayı olarak gösterilmesi nedeniyle Konak’ta mevcut başkan Sema Pekdaş’ın yerine aday gösterilen Abdül Batur, “Konak’ı en iyi tanıyanla Konak’ı dolaşırım. Her noktasını bildiğimiz Konak’a hizmet etmek için yola çıktık. Bu görev tebliğ edildi. Bu görevi en iyi şekilde yapacağıma eminim. Tecrübeme güveniyorum. Konak İzmir’in en güzel ilçelerinden biri olacak. Sema Başkandan aldığımız bayrağı en yükseğe taşımaya hazırız” dedi.

BATUR: KONAK’TA EN AZ YÜZDE 65 OY ALACAĞIZ, AŞAĞISINI KABUL ETMİYORUM

Seçimlere iki ay kaldığını ve tüm örgütle birlikte gece-gündüz çalışacaklarını ve en az yüzde 65 oy alacaklarını dile getiren CHP Konak Belediye Başkan Adayı Abdül Batur, “Narlıdere’de uyguladığımız modeli Konak’ta da uygulayacağız. Her türlü projeyi paylaşarak Konak’ı daha üst noktaya taşımak en büyük hedefimiz. Seçime tam 60 gün kaldı. Kimseyi evinde istemiyorum. Bütün örgüt, üyelerimiz partiye katkı sunacaksa kapı kapı dolaşacaklar. Beni de hiç oturtmayacaksınız. Kapı kapı herkesin elini sıkacağız, yapılanları ve yapacaklarımızı anlatarak Konak’ta rekor kırmalıyız. Narlıdere’de rekor kırmaya alışkınım. Narlıdere’deki rekorlarımızı burada da kırmalıyız. Konak’ta en az yüzde 65 oy almalıyız. Bundan aşağısını kabul etmiyorum. Hepimiz sokakta olacağız” değerlendirmesini yaptı.

cosbatta.jpg

BATUR: BENİM CAN DOSTUM SEMA BAŞKAN, BUNDAN SONRA TAM CAN DOSTUM

Mevcut başkan Sema Pekdaş’a teşekkür ederek konuşmasına başlayan CHP Konak Belediye Başkan Adayı Abdül Batur, “25 yıllık dost dedi sayın başkanımız. Ziyaretimde o kadar duygulandım ki. Onun görevine talibim. Beni kapılarda karşıladı, kapılarda uğurladı. Konak çok değerli bir başkanla 5 yıl görev yaptı. Benim can dostum. Bundan sonra tam can dostum. Sema Başkan” dedi.

O GÜN HEYECANIM NEYSE BUGÜN DE HEYECANIM AYNI

İlk başkanlık görevine başladığı gün duyduğu heyecanı hala duyduğunu kaydeden Abdül Batur, “İlçe başkanımızı yerinde ziyaret etmek istedik. Bugün burayı miting alanına çeviren CHP’liler hepinizi içten sevgilerimle selamlıyorum. Hoşgeldiniz. Bugün benim için çok heyecanlı bir gün. İlk belediye başkan adayı olduğum gün geldi aklıma. Elime bir kağıt tutuşturup bu konuşmayı yapacaksın dediler. Ellerim zangır zangır titriyordu. O günkü heyecanım sürüyor. O gün heyecanım neyse bugün de heyecanım aynı” ifadelerini kullandı.

CHP’DE KIZGINLIK, KÜSKÜNLÜK, KIRGINLIK OLMAZ

Partisinde kırgınlık, küskünlük, kızgınlık olamayacağını kaydeden Batur, açıklamalarını, “Konak Belediyesi İzmir’imizin en önemli belediyelerinden. İzmir’in kalbi. Konak’a hizmet etmek ayrı bir onur ve gurur. Büyükşehir aday adaylığı sürecim vardı. Kenti iyi yönetiriz, tecrübemiz var dedik. Genel başkanımız ve genel merkezimiz Seferihisar’ı marka haline getiren arkadaşım Tunç Soyer’i görevlendirdi. Biz CHP’liyiz. CHP’de kızgınlık küskünlük kırgınlık olmaz. Bunun en güzel örneğini burada da görüyoruz. Sema Başkanımız da burada hep beraberiz. Böyle bir anlayış bizi iktidar edebilir. Konak sınırları içinde Tunç Soyer başkanımdan fazla çalışacağım. Büyükşehir belediyesinde de farklı sonuçlar alacağız. Kendisine sevgiler ve başarılar diliyorum” şeklinde sürdürdü.

ÇAĞRI GRUŞÇU: SOYER VE BATUR İLE İKTİDARIMIZI PERÇİNLEYECEĞİZ

Batur’dan önce bir konuşma yapan CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, “Bugün çok güzel bir kucaklaşma günü. İktidar meşalesini yeniden yakacağımız bir gün. Hayırlı uğurlu olsun” diyerek konuşmasına başladı. Gruşçu, “İzmir’in her kesim ve katmanından arkadaşımızın gönül gönüle bir araya geldiği bir gün bugün. Örgütümüzün bugüne kadar ve bundan sonraki süreçte her daim birlikte olacağı, birlik ve beraberlik içinde olacağı büyükşehir adayımız Tunç Soyer ve Konak adayımız Abdül Batur ile birlikte iktidarı perçinleyeceğiz” dedi.

GRUŞÇU: BATUR, 20 YILLIK DENEYİMİYLE KONAK’TA ÇITAYI YÜKSELTECEK

CHP Konak İlçe Başkanı Gruşçu,  Batur’un 20 yıllık belediyecilik deneyimiyle Konak’ta çıtayı yükselteceğine inandığını kaydederek, “Çifte standartlı kararlarla bizden olan ve olmayan belediyecilik anlayışıyla tahakküm altına almaya çalışan AKP faşizmine karşı bugünden başlayarak, 1 Nisan sabahından itibaren büyük ve önemli bir mesaj vereceğiz. Kadifekale ile Alsancak’ı, Gültepe ile Güzelyalı’yı biraraya getirecek toplumsal birlik ve bütünlük projesini gerçekleştireceğiz. Aydınlık yarınlar bizi bekliyor. Kimseyi ayrıştırmayarak, ötekileştirmeyerek herkesi kucaklayacağız. Konak ö. Aydınlık yarınlar bizi bekliyor. Kimseyi ayrıştırmayarak, ötekileştirmeyerek herkesi kucaklayacağız. Konak özel bir kent. Onlarca medeniyete ev sahipliği yapan bu kent yeni bir sürece hazırlanıyor. 20 yıllık belediyecilik deneyimiyle, örgütüyle kucaklaşmış, tüm stk’larla, üniversitelerle, muhtarlarla kucaklaşacak olan adayımız Abdül Batur çıtayı çok çok daha yükseğe taşıyacak. İnsana-topluma dokunan bir belediyecilik hizmeti sunacağız. Hizmetimizi bu dönem siyasallaştıracağız. Sayın Batur’un örgütü kucaklayacağını biliyoruz. Polit bürosu ve gizli ajandası olmayan, aklının arkasında başka bir şey yatmayan bir anlayışı Konak’a getiriyoruz. Konak başkanımız Sema Pekdaş’a yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür ediyoruz. Sağol varol Sema Başkanım. Sayın Batur’a da örgüt olarak sonuna kadar destek sağlayacağız” şeklinde bir konuşma yaptı.

SEMA PEKDAŞ: ÖRGÜTLE BERABER, EL ELE KOL KOLA, OMUZ OMUZA PARTİMİZİN BAŞARISI İÇİN…

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da yaptığı konuşmada, Konak adayı olarak gösterilen Abdül Batur’a tam destek vererek,  “Yeni bir sürecin başlangıcı bugün. Bugün Abdül başkanın göreve başlamasının ilk adımı. Örgütle beraber el ele kol kola omuz omuza partimizin ve örgütümüzün başarısı için bir araya geldik. Konak’ın ilk kadın belediye başkanı oldum. Nasıl ki bundan önce 2010 yılında 104 yıllık İzmir Barosu’nun ilk kadın başkanı olduysam ve kadınlar adına bu görevi yerine getiriyor olmaktan dolayı omuzlarımda büyük sorumluluk hissettim. Çünkü Cumhuriyet bir kadın özgürleşmesiydi. Biz bu sorumlulukla Atatürk’e ve Cumhuriyet’e olan borcumuzu ödemek ve demokrasiyi yükseltmek için mücadele ettik. Atatürk Cumhuriyetini, ilke ve inkılaplarını, kadın devrimini sonuna kadar yaşatmaya devam edeceğiz. Yaşasın İzmir yaşasın CHP” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.