Agora AVM'de Tuna Kiremitçi rüzgarı

Agora AVM'de Tuna Kiremitçi rüzgarı

Agora AVM, ünlü şair, yazar ve şarkıcı Tuna Kiremitçi'yi İzmirliler'le buluşturdu.

Çizgim Ajans -Ajans Fox Grup Seda Bilgehan tarafından düzenlenen etkinlikte hayranlarıyla bir araya gelen Tuna Kiremitçi, aşk ve sevgi üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Kiremitçi, sevilen şarkı ve şiirlerini de Agora AVM ziyaretçileri için seslendirdi. Yaklaşık bir buçuk saat süren organizasyona, Tuna Kiremitçi hayranları yoğun ilgi gösterirken; şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

İzmir'de olmaktan her zaman büyük keyif aldığını belirten Kiremitçi, “İzmir'e ne zaman gelsem, yoğun ilgiyle karşılaşıyorum, bu da beni çok mutlu ediyor. Yirmi yıldan sonra, 'En Sağlam Direniş Kalbi Temiz Tutmak' adlı bir şiir kitabı yayınladım. Bu kitap son sekiz yılda yazdığım şiirlerden oluşuyor” diye konuştu.

'Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları' müzik projesini, her ay yeni bir şarkıyla sürdürdüklerini de anlatan sanatçı, “Şimdiye kadar Yıldız Tilbe, Ecem Umay ve Gözde Öney ile şarkılar hazırladık. Bu ay da sanatçı Elis Dubaz ile Balkan Kızı adlı şarkımızı, You Tube ve dijital platformlardan yayınladık. Her sanatçı gibi, her fırsatta ilklerin şehri İzmir'e gelmeye çalışıyor ve dostlarımızla olmanın keyfini yaşıyoruz” dedi. Tuna Kiremitçi, söyleşinin ardından hayranlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.