AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli: "Yorulmadan çalışacağız"

AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli: "Yorulmadan çalışacağız"

Kerem Ali Sürekli'den sosyal medyada önemli açıklamalar.

AK Partili Aydın Şengül'ün görevinden istifa etmesinin ardından, İzmir İl Başkanı olarak atanan Kerem Ali Sürekli, Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmesindeki fotoğrafını paylaşarak önemli açıklamalarda bulundu.

fsarrtea.jpg

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İzmir İl Başkanlığı görevine getirilen Kerem Ali Sürekli sosyal medyadan "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın @RTErdogan’ın tensipleriyle AK Parti İzmir İl Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım. Aziz Milletimize hizmet yolunda emanet aldığımız bu kutsal görevin büyük sorumluluğu ile yılmadan, yorulmadan çalışacağız.Rabbim Yardımcımız Olsun." notunu paylaştı.

Kerem Ali Sürekli, İl yönetim kurulu üyelerinin, yapılacak istişarelerin ardından belirleneceğini de söyledi. Sürekli, "Bizim bu konudaki süreçlerimiz belli. Önce özgeçmişlerini alacağız, görüşmeler gerçekleştireceğiz. Mülakatlar yapılacak. Genel merkezin bu konuda çalışması olacak. Vekillerin görüşleri alınacak. İzmirlilerin görüşleri alınacak ve sonunda İzmir'i kuşatacak, kapsayacak en ideal yönetimi yapmaya çalışacağız. Çok heyecanlıyım. Sorumluluğu ağır. Bu sorumluluğu yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.