AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli’den 1 Mayıs mesajı

AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli’den 1 Mayıs mesajı

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde yazılı bir açıklama yayımladı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde yayınladığı mesajda, “Ülkemizin gelişmesinde, muasır medeniyet seviyesine ulaşmasında alın teri ve emekleriyle en önemli rolü oynayan işçilerimizin, birlik ve dayanışma gününü tebrik ediyorum” dedi.

İşçilerin hak arama mücadelelerinin ve barışçıl tüm faaliyetlerinin demokrasiye de büyük katkı verdiğine inandığını söyleyen Başkan Sürekli, ”Bu önemli günde, hükümetimiz döneminde emekçilerimiz, sendikalarımız ve sivil toplum örgütlerimizle her zaman bir arada gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile emekçi kesimimizin sorunlarına çözüm üretmeye samimiyetle gayet gösterdiğimizi hatırlatmak istiyorum. AK Parti dönemi, 1 Mayıs 1977'de yaşanan karanlık olayların üzerine en çok gidildiği dönem olmuştur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çabaları ile 1 Mayıs tarihi ülkemizde meşru bir zemine yerleştirilmiş ve 2008 yılında ‘Emek ve Dayanışma Günü’ ilan edilmiştir” dedi.

İŞÇİ KARDEŞLERİMİZLE KOL KOLA YÜRÜYECEĞİZ

Sürekli, şöyle devam etti: “Kurulduğu günden itibaren 12 Eylül'ün baskıcı yasaklarıyla mücadele eden partimiz, bu tarih itibariyle de yeni bir demokrasi bayramını kazandırmıştır. Bundan sonra da işçilerimizin hakkının, hukukunun korunması doğrultusunda yapılacak her türlü samimi çalışmayı desteklemeye devam ederek, işçi ve emekçi kardeşlerimizle sonuna kadar kol kola, omuz omuza yürüyeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.