AK Parti İzmir'de temayül yoklamasıyla ilgili iddialar bitmiyor

AK Parti İzmir'de temayül yoklamasıyla ilgili iddialar bitmiyor

AK Parti İzmir İl Teşkilatı tarafından hafta sonu yapılan "Milletvekili Temayül Yoklaması" ile ilgili iddialar bitmiyor.

Hafta sonu Halkapınar Spor Salonu'nda gerçekleştirilen AK Parti İzmir İl Teşkilatı Milletvekili Temayül Yoklaması ile ilgili her iki bölgeden de gençlik kollarından gelen iki ismin liste başı olmasının nedeni olarak gençlik kolları üyelerinin örgütlenerek “gelmeyen üyeler yerine imza atarak oy kullandıkları” iddiasının ardından yeni bir iddia ortaya atıldı.

Gerçek Haberci'den Aycan Karadağ'ın haberine göre Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş ve Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal'ın salonda oy verilecek isimlerle ilgili liste dağıtarak blok oy kullanılması yönünde çalışma gösterdi. Salonda eden ele dolaşan listede söz konusu ilçe üyelerinin olması bu iddiaları güçlendirirken suçlanan isimler iddiaları reddetti.

Toplu kullanımın önüne geçilemedi!

Öte yandan bazı ilçelerin toplu gelip sandıklarda toplu oy kullanmaya çalışması üzerine salonda görevli olan isimlerin müdahale ettiği fakat gelen ekiplerin kalabalık olması nedeniyle bu çabada başarılı olmadığı öğrenildi. Bu toplu kullanımlara örnek olarak parti kulislerinde Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül'ün tüm teşkilat ile birlikte sandığa gitmesi konuşuluyor

Kaynak: Gerçek Haberci / Aycan Karadağ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.