AK Parti'li Aslan: "Bayraklılı hizmet bekliyor, istihdam istiyor"

AK Parti'li Aslan: "Bayraklılı hizmet bekliyor, istihdam istiyor"

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan, Medya Ege TV’de canlı olarak yayınlanan ‘Siyasetin Gündemi’ programının konuğu oldu.

Gazeteci Ali Eyce’nin sorularını cevaplayan Belediye Başkan Adayı Aslan, “Bayraklı, geçtiğimiz 10 yıl çok şey kaybetti. Bu emanet bize Bayraklılar tarafından verildiğinde, hizmet bekleyen, çocukları için istihdam isteyen vatandaşlarımız bu farkı görecekler” dedi.

Medya Ege TV’de, Gazeteci Yazar Ali Eyce tarafından hazırlanan ve canlı olarak yayınlanan ‘Siyasetin Gündemi’ programının konuğu AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan oldu. Önceki yıllarda, Bayraklı Belediyesi’nde Gurup Başkanvekili olarak görev yapan, AK Parti Bayraklı İlçe Başkanlığı görevini yürüten Ali Aslan, Bayraklılarla her gün yan yana, omuz omuza olduklarını, sorunlarını en iyi bilenlerden, çözümleri en iyi şekilde düşünenlerden birisi olarak belediye başkanlığına aday olduğunu belirtti. Belediye Başkan adayı Ali Aslan, Bayraklı’nın İlçe olması için büyük mücadeleler verdiklerini ama ilçe olduktan sonra geçen 10 yılda ilçe statüsüne yakışır bir gelişme yaşamadığını belirterek, “Biz, Bayraklı için, Bayraklılar için bir çok projemizle belediye başkanlığının bize emanet edilmesini istiyoruz. Hizmet farkının, üretme farkını, Bayraklı’nın değişen ve gelişen yüzünü göstermek için varız. Bayraklı’nın çözüm bekleyen sorunlarını bildiğimiz gibi, Bayraklı Belediyesi’nin milyonluk bütçesine rağmen doğru dürüst bir şeyler üretmemesinin de nedenleri çok iyi biliyoruz” dedi.

gsdsdsd.jpg

Bayraklı’da kentsel dönüşümün belediyeye olan güvensizlikten dolayı bir türlü gerçekleşemediğine dikkat çeken AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan, “Vatandaşlar güvenmediği belediye ile işbirliğine girmek istemiyor. Bu da doğal olarak Bayraklı’da yıllardır beklenen kentsel dönüşümün gerçekleşememesine neden oldu. Önceliğimiz Bayraklıların güvendikleri, şeffaf, onları bilgisi, katılımı ve denetimi içinde belediyeyi yaratmak istiyoruz. O zaman bu kentsel dönüşümü, Bayraklı da oturanların kazanımlarını dikkate olarak çok rahat çözeriz” dedi.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın yeniden başkanlığa aday olamamasının içinde de çok nedenler olduğunu belirten Aslan, “10 yıldır iyi ve güzel şekilde yönettiğiniz işe doğal olarak yeniden aday olursunuz. Ancak bu çekilme, iyi ve güzel yönetmemenin, Bayraklıların hesap sormasının bir kaçışı olabilir. Milyonluk belediye bütçesindeki borçlu durum, modern olmayan birkaç Pazar yeri, birkaç park ve deniz manzaralı bir belediye binasıyla açıklanamaz. 10 liralık bir bardağı, belediyeye 25 liraya alırsanız, vatandaşın parasını da hiç etmiş olursunuz. Biz o bardağı vatandaşın parasını hiç etmemek adına, 5 liraya alacağız. Bütçemiz sağlam olacağı içinde Bayraklı’da düşündüğümüz projeleri de hayata geçirecek maddi imkâna sahip olacağız” dedi.

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan, Bayraklı’da, Bayraklının gençlerin için istihdam yaratmak zorunda olduklarını belirterek, “Ekonomisi güçlü aileler, doğal olarak ekonomisi güçlü bir belediyeyi de beraberinde getirir. Belediye olarak gerek yatırımlar yaparak, gerekse yatırımların önünü açarak Bayraklı’nın gençlerine iş olanakları sağlayıp, istihdam sorununu çözeceğiz.” Dedi. Bayraklı’nın kentsel dönüşüme bağlı olarak hem sahille bağını kuracaklarını, hem de yeşil alan, geniş yol ve rahat bir ilçe yaşantısına kavuşturmayı hedeflediklerini belirten Aslan, “Bütün Bayraklıların oyuna talibiz. Bayraklılardan dileğimiz, boşa geçen 10 yılı düşünerek, söylediğimiz yapacaklarımızı gerçekleştirmek adına bu emaneti bize teslim etmeleri. Birlikte belediyecilik nedir, Bayraklı nedir herkese gösterelim.  Türkiye’nin incisi İzmir’de, İzmir’in incisi Bayraklı’yı gerçekten bir inci haline getirelim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.